PENZION DRAČÍ ÚDOLÍ - Trutnov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Draží údolí nabízí ubytování pro milovníky hor a cyklistiky.

Apartmán Dračí údolí nabízí ubytování v rodinném apartmánu s kapacitou 6 míst. Nachází se v malé vesničce Lhota u Trutnova, ležící cca 300 m od základny Trutnov trails.

PENZION DRAČÍ ÚDOLÍ ubytování v apartmánu

Apartmán mezonetového typu nabízí ubytování vhodné pro skupinu přátel, kamarádů. Maximální kapacita apartmánu je 6 lůžek. Je vybaven vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC, plně vybavenou kuchyňkou s posezením a nechybí ani smart TV a Wifi připojení k internetu. Využít lze i zahradu s venkovním posezením a grilem, zapůjčit si můžete společenské hry jako je kroket, petanque nebo karetní hry.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla, hostům je k dispozici plně vybavená kuchyň se sporákem, lednicí, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí. Nejbližší restaurace se nachází cca 300 m od Apartmán.

Okolí apartmánu a Trutnov

Ubytování je vhodné pro milovníky turistiky a cyklistiky. Navštívit můžete například Čížkovy kameny či rozhlednu na hřebenu Jestřebích hor. Pro milovníky cyklistiky je v současnosti k dispozici cca 20 km přírodních single trailů různých obtížností v lokalitě Čížkových kamenů a Jestřebích hor. v zimních měsících si můžete zalyžovat v lyžařském středisku Petříkovice (5km), vykoupat se můžete jet do Aquaparku v Trutnově (6 km) nebo na vzdálenější vodní nádrž Rozkoš (38 km).

Rezervovat ubytování v PENZION DRAČÍ ÚDOLÍ - Trutnov

Nejbližší ubytování v Trutnově a okolí

Ubytování Trutnov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah