PENZION POŘÍČÍ - Trutnov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Poříčí nabízí komfortní a pohodlné ubytování na okraji města Trutnov v přátelské a útulné atmosféře rodinného penzionu, kde můžete strávit klidné a odpočinkové noci.

Ubytovací část je nekuřácká. Ubytování je vhodné pro jednotlivce i rodiny s dětmi, které si mohou v penzionu i jeho okolí užít nerušeného klidu i mnoha zábavy a her.

Penzion nabízí ubytování v sedmi dvoulůžkových pokojích a dvou apartmánech.

Parkování s kamerovým systémem je zajištěno zdarma přímo u objektu. V ceně ubytování je pestrá snídaně. Penzion je díky své poloze výhodný pro návštěvu např. lyžařských středisek v Krkonoších, Adršpašských skal, ZOO ve Dvoře Králové nebo letních cyklistických tras v okolí.

PENZION POŘÍČÍ ubytování v pensionu

Všechny pokoje mají svoje sociální zařízení, SAT, TV, DVD a minibar. Pokoje jsou po celkové rekonstrukci a nově vybaveny v tradičním stylu. Možnost dětské přistýlky, donášky jídla na pokoj a připojení k WIFI.

Gastronomie

Vyzkoušejte kvalitní servis, užijte si přátelské atmosféry, excelentní pohostinnosti a příjemného prostředí našeho penzionu. Skvělá kuchyně je základem každé restaurace. Přijďte si vychutnat pestrou nabídku tradičních českých jídel, ale i něco z mezinárodní kuchyně včetně rybích specialit, pochoutek na grilu a další dobroty.

Okolí pensionu a Trutnov

Penzion Poříčí je rodinný penzion. Má ideální, strategickou polohu v klidné a tiché části města Trutnova. Od centra města je vzdálen 5 km. Penzion i lokalita samotná nabízí pestré možnosti nových zážitků z aktivní dovolené a každý si může vybrat to, co odpovídá jeho možnostem, potřebám, chutím a to v tempu, které právě jemu vyhovuje.

Rezervovat ubytování v PENZION POŘÍČÍ - Trutnov

Nejbližší ubytování v Trutnově a okolí

Ubytování Trutnov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah