CHALUPA U MATĚJE - Trutnov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Chalupa U Matěje nabízí stylové ubytování v obci Petříkovice.

Chalupa U Matěje se nachází v obci Petříkovice a poskytuje ubytování až pro 20 osob v šesti ložnicích. Součástí chalupy je také sauna (za poplatek), vířivka, herna s billiardem a stolním tenisem. Hosté mohou využít také venkovní posezení s grilem, ohništěm, dětské hřiště, venkovní zapuštěný bazén a antukový kurt (společný s vedlejší chatou). Parkování přímo u chalupy. Wifi připojení k internetu zdarma.

CHALUPA U MATĚJE ubytování v pensionu

Chalupa má celkem 6 ložnic - 2 dvoulůžkové, 1 třílůžkovou, 1 čtyřlůžkovou a 1 pětilůžkovou. Každá ložnice má k dispozici vlastní koupelnu se sprchovým koutem / vanou a WC. 2 kuchyně - 2 varné desky, trouba, lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice). Ve společenské místnosti s barovým pultem je TV, šipky a stolní fotbálek. V herně najdete stolní tenis a billiard.

Gastronomie

V chalupě jsou k dispozici 2 zařízené kuchyně. Nejbližší restaurace se nachází v obci Poříčí (5 km).

Okolí pensionu a Trutnov

V okolí lze provozovat převážně turistiku a cyklistiku. V obci se nachází koupaliště, v zimním období je zde v provozu lyžařské středisko Petříkovice (2 vleky, noční lyžování, půjčovna lyží). Navštívit můžete také aquapark v Trutnově (8 km).

Rezervovat ubytování v CHALUPA U MATĚJE - Trutnov

Nejbližší ubytování v Trutnově a okolí

Ubytování Trutnov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah