MARIANEUM HOTEL A ŠKOLICÍ STŘEDISKO - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto
  • Praha (828)
  • >>> Nové Město (132)
  • >>> MARIANEUM HOTEL A ŠKOLICÍ STŘEDISKO - Praha

Více o hotelu

Popis ubytování

Budova Hotelu Marianeum se nachází ve velice atraktivní lokalitě Prahy s dobrou dostupností do centra města. V  blízkosti najdete příjemné restaurace, kavárny, krásné parky i místa pro noční vyžití.  

Hotel Marianeum nabízí 28 pokojů s celkovou kapacitou 46 lůžek. Zároveň nabízíme k pronájmu konferenční a zasedací místnosti o kapacitě až 60 osob.  

Budovu obklopuje příjemná romantická zahrada, která poskytuje místo pro rozjímání i odpočinek.

Náš hotel je vhodný pro širokou veřejnost. K  dispozici jsou jednolůžkové pokoje, zároveň však nabízíme apartmá, která jsou ideální pro využití rodin či studentů s  kapacitou 3lůžek se sdílenou koupelnou. Mimo ubytovací kapacity nabízíme pronájem zasedacích místností i velkých aul vhodných pro firemní školení ale i studijní semináře o vysokém počtu účastníků. Budovu obklopuje příjemná romantická zahrada, která poskytuje místo pro rozjímání i odpočinek. V  budově je stále cítit historie. I po rekonstrukci a přestavbě se zde zachovala kaple.  

 

 

MARIANEUM HOTEL A ŠKOLICÍ STŘEDISKO ubytování v hotelu

​Na prvním podlaží nabízíme hostům ubytování v nově vybudovaných pokojích, které vznikly na místě původních laboratoří. Rekontrukce byla dokončena v létě 2018 a od té doby máme navýšenou ubytovací kapacitu na 28pokojů. Tyto pokoje jsou moderně vybavené a mají vslatní sociální zařízení. Na chodbách jsou pak k dispozici hostům nové kuchyňky se základním vybavení jako je mikrovlnná trouba a varná konvice.     Na čtvrtém a pátém podlaží jsou k dispozici nově zrekontruované pokoje.   Tyto pokoje jsou vkusně vybavené a mají vždy sdílené sociální zařízení s vedlejším pokojem. (vždy jedna koupelna a WC na 2 pokoje) Na chodbách jsou pak k dispozici hostům malé kuchyňky, jako je tomu na 1. podlaží.   ​

Recepce

Recepce je otevřena každý den od 7hod do 22hod. Náš milý personál se těší na Vaši návštěvu a uděláme maximum pro Vaši spokojenost

Gastronomie

Snídaně možno zajistit na vyžádání v ceně 130 KČ včetně DPH.

V blízkosti hotelu se nachází řada velice dobrých restaurací, kaváren i barů.

Vinohrad a vinný sklep Grébovka  je místo, kde si vychutnáte atmosféru pravé vinice uprostřed Prahy. Vinný sklípek se ukrývá  ve východní části vinice  na historické viniční trati Grobovka na Vinohradech.  

Sklep Grébovka

Havlíčkovy sady

120 00 Praha 2

Tel. : +  293

GPS: 50, 069556 14, 447638

Otevírací doba po celý rok: pátek, sobota 14:00 – 21:00

Okolí hotelu a Praha

Bazén na Královských Vinohradech provozuje TJ Sokol Praha - Královské Vinohrady. Bazén je jediný svého druhu na Praze 2 a je otevřen k  užívání široké veřejnosti.

Sokol  byl na  Královských Vinohradech  založen necelých šest let po jejich povýšení na město - 27. února 1887. Bazén je dlouhý  25 metrů  a jeho hloubka kolísá mezi 1, 2 až 2,5 metry.

T. J. Sokol Praha Královské Vinohrady

Polská 2400/1a

120 00 Praha 2

Tel.

Email: info@sokolvinohrad

www. sokolvinohrad

GPS: 50, 079006 14, 442366

 

Praha je již staletí známá jako "stověžatá" a proto se na ni nejkrásnější pohled nabízí z ptačí perspektivy. Doporučujeme proto navštívit Žižkovskou televizní věž, kde se v horním patře nachází výborná restaurace.

Nebo můžete spojit návštěvu historického centra s procházkou na Petřín a zastavit se na Petřínské rozhledně. V dolní části budovy se pořádají zajímavé výstavy.

Rezervovat ubytování v MARIANEUM HOTEL A ŠKOLICÍ STŘEDISKO - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah