CHATA OLEŠKO JANA - Březová-Oleško

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Nabízíme chatu k pronájmu (celoročně, také na Silvestrovský pobyt). Chata se nachází na Olešku v chatařské oblasti u lesa, které je přibližně 15 km jižně od Prahy.

Nabízíme chatu k pronájmu (celoročně, také na Silvestrovský pobyt). Chata se nachází na Olešku, které je přibližně 15 km jižně od Prahy. Ubytování pro 6 osob (plus možnost dvou přistýlek). Hlavní přednost chaty spočívá v její poloze. Leží v chatařské oblasti u lesa. Do centra hlavního města je to však pouze 25 km. Je to ideální místo pro turistiku, cyklistiku, rybaření, poznávání kulturních a jiných míst v Praze. Chata je také velice vhodná pro rodiny s dětmi. Na zahradě se nachází dětská skluzavka, houpačka, trampolína, domeček, židličky se stolkem, pískoviště, lavice, apod... . V chatě se také nachází dětský koutek, kde je plno hraček, například lego, plyšáci, stavebnice, kuželky, tabule, stolní hry, kreslící potřeby, apod…. Na pozemku se také nachazí naše druhá chata, která je také k dispozici. Menší chata Monika je orientována na opačnou stranu vůči větší chatě. Chaty jsou odděleny plotem. Společnou mají pouze příjezdovou branku. Možnost pronájmu obou chat součastně (pro 10-13 osob). Parkování je možné na oploceném nebo neoploceném pozemku.

Na pěkně udržované oplocené zahradě je k dispozici venkovní posezení (2× ), zahradní krb, ohniště, zahradní křesla, venkovní sprcha. Dále pak venkovní hračky pro dětí - dětská skluzavka, houpačka (2× ), trampolína, domeček, židličky se stolkem, pískoviště, lavice, apod.

CHATA OLEŠKO JANA ubytování v chatě

Chata je 4-pokojová. Nabízi ubytování pro 6-8 osob v chatové rekreační oblasti u lesa. Vstup do chaty je přes terasu se zahradním nábytkem.

Ve spodním patře je předsíň s jídelním koutem pro 5 osob. Malý obytný pokoj je vybaven rozkládací sedací soupravou, TV, rádiem a společenskými hrami.
V kuchyňce je k dispozici plynový sporák (4 hořáky, trouba), lednička (s mrazákem, mikrovlná trouba).
Ložnice s dvojlůžkem.
Koupelna se sprchovým koutem a WC – bojler 120 l.

V 1. patře chaty jsou k dispozici 2 ložnice: 1. obytná s dvojlůžkem (zde je možnost dvou i více přistýlek - snižuje se však komfort místnosti), sedací soupravou, krbem, TV a rádiem, 2. ložnice se 2 lůžky, balkon, dětský koutek (tabule, plyšáci, stavebnice, kuželky, atd... .).

V chladnějším období lze využít elektrické přímotopy, kamna či krb.

Okolí chaty a Březová-Oleško

Chatová oblast Oleško se nachází asi 15 km jižně od Prahy v pěkném lesnatém prostředí asi 1 km od řeky Vltavy. Místo je ideální k výletům do Prahy a jejího blízkého okolí. Na své si přijdou i cykloturisté a rybáři.
Koupání v nově vybudovaném aquaparku v Průhonicích (20 km). Všechny sportovní a kulturní aktivity v Praze (15 – 30 km).

Rezervovat ubytování v CHATA OLEŠKO JANA - Březová-Oleško

Nejbližší ubytování v Březové-Oleško a okolí

Ubytování Březová-Oleško

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah