HOTEL & RESTAURANT CHATEAU TRNOVÁ

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Romantický Boutique Hotel Chateau Trnová nabízí svým hostům designové ubytování v obci Trnová. Oáza klidu a pozitivní energie. Jen 20 minut z centra Prahy. Odtrhněte se od stresu velkoměsta. Odpočiňte si v zámeckém wellness. Zaplavte si ve vnitřním bazéně. Ceny jsou zobrazeny včetně wellness a zámecké snídaně. Těšíme se na vás.

HOTEL & RESTAURANT CHATEAU TRNOVÁ ubytování v hotelu

V Chateau Trnová si můžete vybrat hned z několika typů pokojů. Všechny pokoje nyní dostaly nový kabát a nabízí vám pohodlí a krásný design. Pokoje jsou vybaveny smart televizí, trezorem a pokoje v prvním patře také klimatizací. V koupelnách se nachází vana či sprchový kout. K dispozici od nás máte ekologickou kosmetiku s Bachovými esencemi. Naším cílem je, abyste se na zámku cítili jako doma.

Gastronomie

Tvoříme zážitky.
​Ochutnejte kus světa na zámku. Přijměte pozvání do naší restaurace. Připravili jsme si pro vás á la carte menu, Business oběd menu a zážitkové menu, kde si každý najde to své. Rádi uvítáme také milovníky zámeckých brunchů a snídaní. Našim cílem je, abyste se u nás cítili jako doma. Nabízíme kompletní služby pro firmy a korporátní klientelu. Rádi pro vás zorganizujeme rodinnou oslavu.

Okolí hotelu a Trnová

​Objevujte krásy našeho okolí
Navštivte marínu ve Slapské přehradě. Projděte se podél Vltavy. Prozkoumejte Brdské lesy. Nenechte si ujít Karlštejn. Milovníci vyhlídek mohou navštívit Škroupovu vyhlídku, která dle historiků přinesla inspiraci ke vzniku České národní hymny. Nenechte si také ujít Vyhlídku Máj. Pokud hrajete golf, můžete navštivit golfová hřiště ve Zbraslavi, Líšnici anebo Golf Resort Albatros. Navštivte lom Velká Amerika. Pohodlně bez letenek a víz. Milovníci historie ocení zámky Konopiště, Dobříš a Mníšek pod Brdy. Každý literát jistě ocení Čapkův památník. Pravý dobrodruh by si neměl nechat ujít Koněpruské jeskyně. Milovníci jízdy na koni uvítají Jezdecký areál v Trnové. Cestovat z Prahy a do Prahy můžete jednoduše bez auta. Využijete přímý spoj ze Smíchovského nádraží.
Co u nás prožijete vy?
Postaráme se o vaše pohodlí
Těšíme se na vás
Váš tým Chateau Trnová

Rezervovat ubytování v HOTEL & RESTAURANT CHATEAU TRNOVÁ

Nejbližší ubytování v Trnové a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah