HOTEL FOREA - Lanškroun

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Forea se nachází v historickém centru města Lanškroun. Hotel má ideální polohu – nachází se přímo ve sportovně-kulturním areálu. Výhodou menšího města je i snadná dostupnost přírodní rezervace lanškrounských rybníků.

Hotel Forea je otevřen od roku 2018. Jedná se o historickou budovu továrny, která byla založena roku 1884 a je významným prvkem historie města Lanškroun.

Nabízí nejen ubytování v moderně vybavených pokojích a apartmánech, ale i sportovní a kulturní vyžití. Každý pokoj je vybaven bezdrátovým připojením k internetu prostřednictvím Wi-Fi, malou lednicí, televizorem, trezorem a vlastní koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Apartmány a větší dvoulůžkový pokoj mají navíc k dispozici kuchyňku.

Hotel svým hostům nabízí konferenční prostory s kapacitou až 150 osob, café& bar a sportcentrum. Sport centrum nabízí velké množství sportovního vyžití, zahrát si můžete tenis, badminton či stolní tenis. K dispozici je dále horolezecká stěna, fitness, workout lekce, taneční kurzy, jóga, ...

Parkování je k dispozici před hotelem zdarma nebo v parkovacím domě za poplatek 100 Kč / noc (doporučujeme včasnou rezervaci kvůli omezené kapacitě).

HOTEL FOREA ubytování v hotelu

Hotel nabízí ubytování v šesti dvoulůžkových apartmánech, desíti dvoulůžkových pokojích, dvou velkých dvoulůžkových pokojích a třech jednolůžkových pokojích. Tři dvoulůžkové a dva jednolůžkové pokoje jsou bezbariérové (jeden je uzpůsoben pro vozíčkáře).

Apartmány mají možnost přistýlky. Do větších pokojů je možné zapůjčit dětskou postýlku.

Recepce

Recepce je otevřena:

PO - PÁ - 7:00 -21:00

SO - NE - 8:00 -20:00

Gastronomie

V našem hotelu servírujeme snídaně bufetovou formou. V denní nabídce pak máme pizzu, BBQ žebr-, polévkya a různé snacky. Klasickou restauraci Vám rádi doporučíme v okolí.

Okolí hotelu a Lanškroun

Lanškroun leží na českomoravském pomezí mezi Českou Třebovou a Zábřehem. Při procházce historickým centrem objevíte náměstí s pěknou renesanční radnicí a zámek s expozicemi městského muzea, k procházkám láká přírodní park Lanškrounské rybníky s naučnou stezkou a možností letního koupání.

Rezervovat ubytování v HOTEL FOREA - Lanškroun

Nejbližší ubytování v Lanškrouně a okolí

Ubytování Lanškroun

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah