CHATA ORLIČKA - Výprachtice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa Orlička prošla v roce 2021 částečnou rekonstrukcí a nabízí ubytování pro až 24 hostů v sedmi dvou až čtyř lůžkových pokojích. Chata se nachází na velmi klidném místě v obci v malebném údolí Moravské Sázavy v Orlických horách.
Chalupa je naprosto optimální pro společnou zimní či letní rekreaci středně velké skupiny přátel či několika spřátelených rodin. Okolí nabízí možnost nerušené relaxace a je vhodné pro turistiku, cykloturistiku a sjezdové či běžecké lyžování. Objekt je bez stálého správce a je pronajímán celý.
V kompletně vybavené kuchyni jsou dvě velké lednice, dvě varné desky, trouba, myčka nádobí a automatický kávovar. Návštěvníkům je dále k dispozici velká terasa, venkovní gril, stolní tenis a Wi-Fi přístup k internetu. Kola nebo lyže je možno pohodlně uschovat ve velké stodole. U chalupy je dostatek parkovacího místa pro 10 aut.
Sociální zařízení je společné a skládá se z dvou WC a dvou sprch. O zábavu při deštivých či sněživých dnech se může postarat televize se satelitem a DVD přehrávačem. V chalupě je dostupná Wi-Fi.

CHATA ORLIČKA ubytování v chalupě

Chalupa nabízí pohodlné ubytování pro až 24 návštěvníků v sedmi pokojích po 2-4 lůžkách (4, 4, 4, 4, 3, 3, 2).

Okolí chalupy a Výprachtice

V létě je ideálním výchozím místem pro cyklistické a turistické výlety do nádherné přírody jihovýchodní části Orlických hor a do Třebovských stěn. V letním období můžete využít strategické polohy chalupy pro cyklistiku, jelikož se nachází u stezky podél Moravské Sázavy. Dále je možné zajít na nedaleké tenisové kurty nebo na pingpong ve stodole přímo u chalupy.
V zimním období nabízíme vlastní lyžařský vlek o délce 250 m, který je vhodný pro méně náročné lyžaře a rodiče s dětmi. Velké lyžařské středisko Čenkovice je vzdálené pouze 6 km. To z ní dělá ideální místo pro zimní rekreaci. A v zimě doporučujeme několik lyžařských resortů například Čenkovice, Červená Voda nebo Dolní Morava.

Rezervovat ubytování v CHATA ORLIČKA - Výprachtice

Nejbližší ubytování ve Výprachticích a okolí

Ubytování Výprachtice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah