PENZION MARTINA - Lanškroun

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Martina se nachází v měšťanském domě přímo v historickém centru města Lanškrouna.

Budova penzionu je součástí řady měšťanských domů na náměstí Jana Marka Marků, pojmenovaného po významném lanškrounském rodákovi. Přímo naproti penzionu je renesanční radnice, nedaleko je také lanškrounský zámek a muzeum. V penzionu Martina jsme pro Vás připravili příjemné ubytování s kvalitními službami. Uděláme vše pro to, abyste byli spokojeni a rádi se k nám vraceli.

Součástí penzionu je uzavřené a monitorované parkoviště.

Ubytovaným hostům poskytujeme servis praní a žehlení prádla s dodáním do 24 hodin nebo dle dohody.

V penzionu máme zařízenou dětskou hernu, kde vaše ratolesti mohou trávit volný čas.

Samozřejmostí v našem penzionu je přístup na Wi-Fi zdarma.

PENZION MARTINA ubytování v pensionu

Pokoj č. 6 - jednolůžkový

Pokoj č. 6 – Součástí novězrekonstruovaného jednolůžkového pokoje s velikostí postele 120×200 cm jepohodlné křeslo, psací stůl, TV, minibar, trezor, vzdušné moderní otevřenéskříně a klimatizace. Designová koupelna s nasvícenými skleněnými prvky, sprchový kout, umyvadlo, WC, koupelnový radiátor, kosmetické zrcátko, fén abidetová sprška zpříjemní Váš pobyt u nás.

Pokoj č. 5 - dvoulůžkový s balkonem

Pokoj č. 5 – Nově zrekonstruovanýdvoulůžkový pokoj s manželským lůžkem o velikosti 180×200 cm obsahuje psacístůl, pohodlné křeslo, TV, trezor, minibar, vzdušné moderní otevřené skříně aklimatizaci. Součástí pokoje je designová koupelna s nasvícenýmiskleněnými prvky, sprchový kout, umyvadlo, WC, koupelnový radiátor, kosmetickézrcátko, fén a bidetová sprška. Osvícená venkovní terasa s romantickýmposezením zpříjemní Váš pobyt v tomto útulném pokoji.

Apartmán

Apartmán – Součástí novězrekonstruovaného rodinného apartmá jsou dva dvoulůžkové pokoje. Vybavenímprvního pokoje je kvalitní manželské lůžko o velikosti 200×200 cm, psací stůl, televize a zastřešený balkón s velmi příjemným posezením pro 4osoby. V druhém pokoji jsou 2 oddělená lůžka o velikosti 100×200 cm, jídelní stůl a televize. Příslušenstvím apartmá je předpokoj s posezením abezpečnostním trezorem, plně vybavená kuchyň s minibarem, sporákem, troubou, mikrovlnnou troubou a myčkou na nádobí. Designová koupelna má volněstojící vanu, umyvadlo, koupelnový radiátor, WC a bidetovou spršku.

Celý apartmán má podlahové vytápění a přenosnou klimatizaci.

Recepce

Dostupnost 24 hodin. Předem prosím zavolat na číslo94444.

Gastronomie

Skupinky hostů mohou k večernímu posezení využít stylový sklípek. Jeho provoz je bez obsluhy, proto je možné zde konzumovat vlastní jídlo i nápoje. Na přání pro Vás rádi připravíme pohoštění.

Rezervovat ubytování v PENZION MARTINA - Lanškroun

Nejbližší ubytování v Lanškrouně a okolí

Ubytování Lanškroun

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah