PODKROVÍ NA CHALUPECKÉ LOUCE - Bohutín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o studiu

Popis ubytování

Podkroví na Chalupecké louce - Ubytování se nachází v části nazvané Vysoká Pec obce Bohutín, který je na okraji brdských lesů. V současné době nabízíme podkrovní studio pro 4 osoby, po dohodě lze ubytovat vyjímečně až 5 osob. záznamem. Podkroví se nachází na ideálním místě pro výlety do blízkého okolí i vzdálenějších desinaci. Ve vzdálenosti 150m protéká potok Litavka, který se nedaleko vlévá do 7 ha velkého Pecovského rybníka, u kterého začíná naučná stezka kolem litavky.

Okolí studia a Bohutín

Podkroví se nachází na ideálním místě pro výlety do blízkého okolí i vzdálenějších desinaci. Ve vzdálenosti 150m protéká potok Litavka, který se nedaleko vlévá do 7 ha velkého Pecovského rybníka, u kterého začíná naučná stezka kolem litavky.

Krátkou procházkou můžete navštívit blízkou a vyhlášenou restauraci Drmlovku na chutný oběd nebo večeři. Na stejném místě najdete i dobře zásobené potraviny. Posedět můžete u rybníka v pivnici „U kocoura“

Navštívit můžete také bývalý důl Řimbaba a zdejší 14 m vysokou rozhlednu, nebo podzemí a Řimbabskou štolu.

Jen po necelém 1 km můžete vstoupit do CHKO BRDY. Krajina, v jejíž centrální části nenajdete žádné stavby. Pramenná oblast, kde se v čistých tocích třou mihule potoční a vranky obecné, pod kameny se ukrývají raci kamenáči. Začátkem léta zdejší louky pokryje modrá barva rozkvetlých kosatců sibiřských, později dopadové plochy Jordán a Tok oživí fialová záplava květů vřesu. V rozlehlých lesích hnízdí orel mořský a čápi černí. To vše můžete vidět při procházkách nebo projížďkách na kolech.

Rezervovat ubytování v PODKROVÍ NA CHALUPECKÉ LOUCE - Bohutín

Nejbližší ubytování v Bohutíně a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah