UBYTOVÁNÍ U GINEVRY - Příbram

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Ubytování u Ginevry - Nový penzion s hudebním sálem, , U Ginevry& . 34; v Kozičíně, necelé 3 km od Příbrami, 60 km od Prahy v CHKO Brdy.

Ubytování u Ginevry - Nový penzion s hudebním sálem, , U Ginevry& . 34; v Kozičíně, necelé 3 km od Příbrami vznikl přestavbou půdních prostor bývalé hospody. Možná vás zaujmeme poněkud netradiční výzdobou, snoubící se s rčením: & . 34; Láska, hudba a smích jsou přáteli u stolu. & . 34; Najdete nás na samém okraji brdských lesů. Pokud je Vaším záměrem rekreace v klidném místě, jste vítáni! Náš penzion slouží ponejvíce k rekreaci, turistice, cykloturistice, houbaření. Místo jako stvořené pro milovníky lesů, vřesovišť, přírodních jezer a toků v panenské přírodě CHKO Brdy. Penzion je jen částečně bezbariérový (sál s příslušenstvím), pokoje se nacházejí pouze v podkroví. Kapacita penzionu je 14 lůžek + přistýlky. Parkování je možné přímo před domem. Společenská místnost je k dispozici v přízemí. Na ni navazuje nově zrenovovaný sál v selském stylu, který nabízí možnost soukromých oslav narozenin, ale i svatebních hostin do 45 osob. Cenové podmínky k pronájmu sálu vám rádi sdělíme. Ke společnému venkovnímu posezení slouží prostorná terasa. Poskytujeme nocleh od 2 nocí. Vše ostatní na domluvě předem.

UBYTOVÁNÍ U GINEVRY ubytování v pensionu

Můžete využít pět samostatných pokojů s klimatizací, každý má svou koupelnu, sprchový kout, umyvadlo a WC. Dva pokoje jsou dvoulůžkové (11 m2), dva trojlůžkové (18 m2), z toho jeden s možností přistýlky (20m2) a jeden velký čtyřlůžkový pokoj (32 m2) s možností přistýlky. Tento pokoj má i svůj kuchyňský koutek. Pro ostatní čtyři pokoje nabízíme společnou, plně vybavenou kuchyňku (8 m2).

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ U GINEVRY - Příbram

Nejbližší ubytování v Příbrami a okolí

Ubytování Příbram

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah