PENZION ORLOV - Příbram

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Orlov se nachází 3 km od centra města Příbram, v obci Orlov na úpatí CHKO Brdy. Díky své poloze je penzion výchozím místem pro cyklisty tak i pro pěší turistiku. V zimních měsících rádi přivítáme milovníky běžek.

Penzion Orlov se nachází 3 km od centra města Příbram, v obci Orlov na úpatí CHKO Brdy. Pokud máte rádi pobyt v krásné přírodě a láká Vás dovolená v klidném prostředí, pak jste zde správně.

Penzion je vhodný pro cyklisty i pěší turistiku. Vaše kola uschováte v kolárně, která je chráněna kamerovým systémem.

Naše ubytovací kapacity a jejich zázemí jsou ideální pro pobyty rodin s dětmi, sportovní soustředění, firemní školení, narozeninové oslavy, svatby a konání dalších společenských akcí tak i pro jednotlivce.

Penzion sousedí s Ekofarmou, kde Vy i Vaše děti můžete využít bezplatnou prohlídku farmy v době od 8-17hod. Po předchozí domluvě si můžete s sebou přivézt i svého čtyřnohého mazlíčka.

PENZION ORLOV ubytování v pensionu

Ubytovat se můžete ve dvoulůžkových pokojích, studiích a vícelůžkových apartmánech až pro 8 osob, s plně vybavenou kuchyní. V žádném z pokojů nechybí praktický úložný prostor, LCD TV, vlastní sociální zařízení a WIFI. Pro děti máme připravenou dětskou postýlku, nočník, stupátko či dětskou židličku zdarma.

Recepce

Po - Ne 14.00 - 16:00 hod

Váš čas příjezdu hlaste předem, provoz recepce je individuální, dle počtu rezervací.

V případě příjezdu mimo check-in, Vám po domluvě připravíme klíče od pokoje v samoobslužném boxu.

Gastronomie

Snídaně jsou podávány v jídelně penzionu. Pokud se ubytujete v apartmánech penzionu, je Vám k dispozici kompletně vybavený kuchyňský kout, kde si můžete vařit sami. Pro všechny hosty je útočištěm stylová jídelna s krbem. Krásný večer můžete pro změnu strávit posezením na terase ve dvoře s možností zapůjčení grilu.

60m od penzionu se nachází příjemná Restaurace Orlov s velkou letní terasou a malým dětským hřištěm, kde je možné zajistit v případě zájmu obědy a večeře.

Okolí pensionu a Příbram

Penzion Orlov je vhodný pro cyklisty díky své poloze tak i pro pěší turistiku. V zimních měsících rádi přivítáme milovníky běžek.

Rezervovat ubytování v PENZION ORLOV - Příbram

Nejbližší ubytování v Příbrami a okolí

Ubytování Příbram

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah