PENSION RŮŽÁK - Růžová

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný pension Růžák se nachází před branou Národního parku České Švýcarsko.

Pension Růžák má 6 pokojů a 2 rodinné apartmány, každý s vlastní sprchou, WC a TV. Celková kapacita je 22 lůžek. Hledáte pohodu, klid, zázemí, relax, odreagování se? To vše jsme schopni nabídnout.

PENSION RŮŽÁK ubytování v pensionu

Dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky - V pokoji je manželská postel, křesílka s konferenčním stolkem pro odpočinek, odkládací prostor a také LCD TV. Menší dvoulůžkový pokoj v podkroví - V pokoji je manželská postel, křesílka s konferenčním stolkem pro odpočinek, vestavěné skříně, odkládací prostor a také LCD TV. Třílůžkový pokoj - V pokoji je manželská postel, samostatná postel a také rozkládací gauč, konferenční stolek, odkládací prostor a také LCD TV.
Rodinný apartmán - Apartmán má 3 místnosti (kuchyň s jídelním stolem, koupelnu s vanou a dva pokoje rozdělené skleněnou stěnou), kuchyně je vybavena ledničkou, sklo-keramickou deskou, dřezem, lednicí, základním kuchyňským vybavením.
Podkrovní rodinný apartmán - Apartmán má samostatný vchod po venkovním dřevěném schodišti. Nachází v 1. patře s dřevěným balkónem. Apartmán má kuchyňský kout s jídelním stolem, rozkládací gauč, koupelnu se sprchovým koutem, kuchyně je vybavena ledničkou, sklo-keramickou deskou, dřezem, ledničkou, mikrovlnkou, základním kuchyňským vybavením.

Rezervovat ubytování v PENSION RŮŽÁK - Růžová

Nejbližší ubytování v Růžové a okolí

Ubytování Růžová

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah