PENSION NA VYHLÍDCE - Arnoltice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Resort Mezná najdete v srdci Národního parku České Švýcarsko, přesněji ve vísce Mezná. Ta je vstupní branou do nejkrásnějších míst Českého Švýcarska. Resort je díky turistickým trasám a cyklotrasám v okolí ideální výchozí bod pro rodiny s dětmi, nadšené turisty nebo příznivce cykloturistiky, kteří chtějí zblízka poznat přírodu Českosaského Švýcarska.

Náš Resort se skládá ze 3 budov, které jsou umístěny těsně vedle sebe.

Resort Mezná najdete v srdci Národního parku České Švýcarsko, přesněji ve vísce Mezná. Ta je vstupní branou do nejkrásnějších míst Českého Švýcarska, do Edmundovy (Tichá soutěska) a Divoké soutěsky, které se nacházejí v údolí říčky Kamenice nedaleko Hřenska. Co by kamenem dohodil je to také k Pravčické bráně, největší přirozené skalní bráně na kontinentu. Resort Mezná je díky turistickým trasám a cyklotrasám v okolí ideální výchozí bod pro rodiny s dětmi, nadšené turisty nebo příznivce cykloturistiky, kteří chtějí zblízka poznat přírodu Českosaského Švýcarska.

Resort Mezná nabízí ubytování s restaurací, díky bohaté nabídce všech různých kategorií pokojů a apartmánů si vybere každý. Samozřejmostí je pokrytí vysokorychlostním připojením k internetu. Součástí areálu je dětské hřiště, pro ubytované je přímo u každé budovy k dispozici také parkoviště.

PENSION NA VYHLÍDCE ubytování v pensionu

V našem resortu budete mít na výběr z celkových 26 ubytovacích jednotek.

Můžete si vybrat levné a jednoduché pokoje či komfortní nově zrekonstruované pokoje, apartmány s mezonetovým spaním, nebo dokonce domek s vlastní terasou a saunou, myslíme, že si u nás vybere každý.

Gastronomie

V přízemí penzionu se nachází stylová, bezbariérová a nekuřácká restaurace, kde si na své přijdou jak milovníci masa, tak i příznivci vegetariánských pochoutek. V ceně ubytování je pro hosty resortu každý den připravena bohatá snídaně, která vás nastartuje a dodá potřebnou energii do nového dne.

Okolí pensionu a Arnoltice

České Švýcarsko není jen Pravčická brána nebo Hřensko a blízké soutěsky. Ačkoliv jde o nejmladší národní park v České republice, ve svém srdci skrývá řadu kulturních a přírodních památek, jako jsou hrady, romantické vyhlídky a rozhledny, nebo přírodní zajímavosti, které jinde nenajdete.

Rezervovat ubytování v PENSION NA VYHLÍDCE - Arnoltice

Nejbližší ubytování v Arnolticích a okolí

Ubytování Arnoltice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah