PENSION U LÍPY - Arnoltice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný Pension u Lípy se nachází na Děčínsku v obci a nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, páry nebo větší skupiny přátel

Rodinný pension U LÍPY se nachází v klidném prostředí malebné vesničky s názvem Arnoltice u Děčína. Poloha penzionu je na velmi hezkém, přírodou obklopeném místě. Ideální pro rodiny s dětmi, cyklisty, turisty. Přijeďte si užít procházky, jízdu na kole, turistiku, nordic walking, horolezectví, inline bruslení.

Kapacita ubytování je pro 26 osob ve Dvou, tří a sedmilůžkových pokojích nebo v apartmánu. Součástí pensionu je restaurace pro 30 osob + prostory pro oslavy, prostory pro oslavy, bar a terasa, venkovní bazén, úschovna kol, konferenční sál s projekcí, možnost školení, akce, svatby, Wi-fi zdarma, parkování zdarma v areálu, hřiště pro děti, prolézačky a brouzdaliště, ohniště s letním altánem, venkovní výčep.

Pension akceptuje platbu hotově i kartou.

PENSION U LÍPY ubytování v pensionu

Díky kompletní rekonstrukci našeho pensionu, nabízíme ubytování na vysoké úrovni. Moderní a útulné pokoje včetně standardního vybavení (WC, Fén, TV a Wi-fi), samostatnou koupelnou se sprchovým koutem.

1. patro - 4× dvoulůžkový poko, 1× třílůžkový pokoj

2. patro - 1× třílůžkový pokoj, 1× apartmán s dvoulůžkovým a třílůžkovým pokojem, 1× sedmilůžkový pokoj

Gastronomie

Nedáte dopustit na českou kuchyni? Pak v restauraci penzionu U Lípy vám bude chutnat! Nabízíme vám prostory restaurace k příjemnému posezení, uspořádání rodinných, firemních oslav, svatebních hostin pro cca 30 osob v útulném stylově zařízeném interiéru s profesionální obsluhou a především skvělou domácí kuchyní.

Rezervovat ubytování v PENSION U LÍPY - Arnoltice

Nejbližší ubytování v Arnolticích a okolí

Ubytování Arnoltice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah