PENZION TĚCHLOVICE - Stříbro

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Techlovice nabízí ubytování v nově zrekonstruovaném objektu ve dvou a tří lůžkových pokojích s vlastním soc. zařízením, wifi, tv a lednicí, společná, plně vybavená kuchyňka a vlastní parkoviště u objektu.

Penzion Techlovice je nově zrekonstruovaný objekt - 6/2018 se dvou a třílůžkovými pokoji s vlastním soc. zařízením, wifi, lednicí, tv na pokojích a plně vybavenou, společnou kuchyňkou pro všechny pokoje. U penzionu je možnost parkování a nedaleko v motorestu nabízíme možnost snídaní, obědů i večeří, dále cukrárna, dětské hřiště s prolézačkami a pískovištěm, domácími zvířaty atd.

PENZION TĚCHLOVICE ubytování v pensionu

Pokoje mají vlastní sociální zařízení, lednici, tv a wifi.

Recepce

Od 9.00 hod v přilehlém Motorestu

Gastronomie

Motorest nabízí celodenní stravování od 7.00 hod do 20.00 hod v podobě hotových a minutkových jídel, kebab, točenou zmrzlinu, zákusky, poháry a jiné dobroty.

Okolí pensionu a Stříbro

Asi 2km od penzionu se nachází ve městě Stříbře krásné historické náměstí, kino, sportovní stadion, muzeum, hornický skanzen aj. Vede zde od našeho motorestu do města cyklostezka, kde je krásná procházka do centra a dále kolem řeky lesem do rekreační oblasti Butov.

Rezervovat ubytování v PENZION TĚCHLOVICE - Stříbro

Nejbližší ubytování v Stříbře a okolí

Ubytování Stříbro

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah