PENZION EXCELLENT - Stříbro

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion, který se nachází v klidné části historického centra města Stříbra, bude ideálním místem pro váš odpočinek a relaxaci.

V blízkosti se nachází náměstí s renesanční radnicí s překrásnou sgrafitovou výzdobou a v prostorách minoritského kláštera můžete navštívit Městské muzeum Stříbro. Krátkou procházkou se dostanete ke kamennému mostu ze 16. století, k Husistské baště nebo Koubkově brance. (Objevovat můžete i krásy mnoha jiných blízkých míst. Kladruby, Chodová Planá, Mariánské Lázně a dalších.)

Volné chvíle můžete trávit na zahrádce s příjemným posezením nebo ve vinném sklepě.

Samozřejmostí mezi našimi službami je parkování na hlídaném parkovišti nedaleko penzionu.

PENZION EXCELLENT ubytování v pensionu

Dvoulůžkové pokoje a apartmány jsou stylově zařízené a vybavené - LCD televizory, bezpečnostní trezory, koupelny a plně vybavené minibary. Pro maximální komfort lze v pokojích využívat telefonní linky a připojení k internetu zdarma.

Po předchozí domluvě je k dispozici i pokojový servis s objednávkou snídaně až do postele. Relaxovat můžete u zahradního grilu, ve vinném sklepě, při masáži nebo v infrasauně.

Penzion Excellent disponuje kapacitou 11 dvou a více lůžkových pokojů. U jistých druhů pokojů lze doobjednat přistýlku, případně zapůjčit dětskou postýlku včetně povlečení.

2 apartmány typu De Luxe (Wi-Fi, žehlička, LCD TV, satelitní programy, DVD, PC, kuchyň, minibar, župan, tea & coffee servis, trezor) 3 aparmány typu Superior (Wi-Fi, LCD TV, satelitní programy, DVD, minibar, kuchyň, župan, trezor, tea & coffee servis) 3 pokoje typu De Luxe (Wi-Fi, LCD TV, satelitní programy, DVD, minibar, trezor, tea & coffee servis) 1 pokoj typu De Luxe (Wi-Fi, LCD TV, satelitní programy, DVD, minibar, oddělené postele, trezor, tea & coffee servis) 2 pokoje typu Standard (Wi-Fi, LCD TV, DVD)

Okolí pensionu a Stříbro

V blízkosti penzionu se nachází náměstí s renesanční radnicí s překrásnou sgrafitovou výzdobou a v prostorách minoritského kláštera můžete navštívit Městské muzeum Stříbro. Krátkou procházkou se dostanete ke kamennému mostu ze 16. století, k Husistské baště nebo Koubkově brance. (Objevovat můžete i krásy mnoha jiných blízkých míst. Kladruby, Chodová Planá, Mariánské Lázně a dalších.)

Rezervovat ubytování v PENZION EXCELLENT - Stříbro

Nejbližší ubytování v Stříbře a okolí

Ubytování Stříbro

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah