MOBILHEIM TĚCHLOVICE U STŘÍBRA - Stříbro

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více

Popis ubytování

Mobilheim Techlovice nabízí ubytování v mobilním domku s venkovním posezením a krásným výhledem do přírody. Každý z pokojů má vlastní vchod, vlastní soc. zařízení, wifi, tv, lednici a jídelní kout.

Mobilní domek má dvou a tří-lůžkové pokoje. Od jara do podzimu nabízíme příjemné posezení na zahrádce s osvětlením a obsluhou pro cca 40 lidí.

Připojení k internetu je zde dostupné prostřenictvím bezdrátové sítě Wifi. Automobily mohou hosté parkovat v zahradách motorestu.

MOBILHEIM TĚCHLOVICE U STŘÍBRA ubytování

Pokoje mají vlastní sociální zařízení, wifi, tv, jídelní kout a lendici.

Recepce

9.00 hod-22.00 hod -úterý - neděle

Gastronomie

Po domluvě je možná od časných ranních hodin snídaně v Motorestu vzdáleném cca 20m od mobilního domku. Také nabízíme možnost celodenního stravování. Vaříme výborná domácí jídla české kuchyně.

Dále doporučujeme posezení v naší cukrárně, kde můžete ke kávě z naší široké nabídky ochutnat denně čerstvé zákusky (včetně víkendů), točenou zmrzlinu, domácí chlebíčky, kebab a jiné dobroty.

Okolí chalupy a Stříbro

Mobilheim je umístěn v zahradách motorestu, tudíž je vhodný pro děti. Disponuje uzavřeným parkovištěm, velkou zahradou s domácími zvířátky, hřištěm a prolézačkami. V blízkém okolí je také možnost houbaření, cyklovyjížděk a nebo kulturního vyžití ve 2km vzdáleném městě Stříbře.

Rezervovat ubytování v MOBILHEIM TĚCHLOVICE U STŘÍBRA - Stříbro

Nejbližší ubytování v Stříbře a okolí

Ubytování Stříbro

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah