PENZION HALTMAR - Ostružná

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Nově postavený celodřevěný Penzion Haltmar nabízí stylové ubytování v samotném srdci Jeseníků, ve známém lyžařském i turistickém centru v Jeseníkách

Penzion Haltmar nabízí ubytování přímo na sjezdovce, které je idální pro rodiny s dětmi. Nabízíme prostorné pokoje s předsíní a koupelnou s vanou. Po celou dobu pobytu máte k dispozici kuchyň s vybavení k přípravě nápojů i jídel. Hosté se zde mohou ubytovat v pěti čtyřlůžkových pokojích.

Automobily mohou hosté parkovat přímo před objektem a připojení k internetu je zde dostupné prostřednictfvím bezdrátové sítě WiFi.

PENZION HALTMAR ubytování v pensionu

Na každém pokoji Vám máte k dispozici TV, koupelnu s vanou a WC, jedno dvoulůžko a dvě samostatná lůžka.

Gastronomie

Ubytovaným podáváme snídaně formou bufetu. Další jídlo si hosté zajišťují sami. Můžete si je připravit v zařízené kuchyni, během dne si dopřát něco lehčího ve středisku rychlého občerstvení, které je součástí penzionu a nebo prověřit pohostinnost mnoha místních restaurací se širokou nabídkou jídel a nápojů. V letních měsících si ubytovaní s velkou oblibou připravují různé speciality na grilu, které je součástí venkovního posezení pro hosty.

Okolí pensionu a Ostružná

Kdo Ramzovou v Jeseníkách již někdy navštívil, zjistil, že jde o opravdové centrum zimního i letního vyžití. Milovníci zimních radovánek neodolají spoustě sjezdovek s rozmanitou obtížností a kilometrům upravených běžeckých tras. Mohou využít hned několik přepravních zařízení pro lyžaře včetně nově postavené čtyřsedačkové lanovky. Služby ve středisku nabízí hned několik lyžařských škol a půjčoven sportovního vybavení se servisem. Snow tubing

Své si zde najdou i hosté mimo zimní sezónu. Líbit se zde bude vyznavačům turistiky, cykloturistiky a nebo jen klidného prostředí uprostřed hor a lesů. Jedinečnou atrakcí nejen pro děti je jízda na hoských minikárách a novinky letošního léta - letní tubing.

Rezervovat ubytování v PENZION HALTMAR - Ostružná

Nejbližší ubytování v Ostružné a okolí

Ubytování Ostružná


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah