APARTMÁN RAMZOVÁ - Ostružná

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Ramzová leží na severozápadním okraji Hrubého Jeseníku a může se pochlubit nejvýše položenou rychlíkovou stanicí v republice, která se nachází ve výšce 760 m nad mořem, na železniční trati Šumperk - Hanušovice - Jeseník. K tomu se navíc přidávají trasy autobusových linek, ať již z Prahy, Brna či Hodonína, které tudy procházejí.

Objekt apartmánů Ramzová se nachází na jižním svahu pod lesem a díky své poloze nabízí jedinečný výhled na hřebeny Jeseníků. Nabízí širokou škálu od sportovních aktivit, až po relaxaci. 4 lůžkové apartmány 31 a 32 mají vlastní terasu, koupelnu se sprchovým koutem, vybavený kuchyňský kout i místa k posezením. Nechybí ani TV, hry, pálky pro stolní tenis a bezdrátové internetové připojení. V objektu je též herna a sauna, v zimě je k dispozici též lyžárna uzamykatelná jen pro daný apartmán. V létě se nedaleko nachází bobová dráha, dětská hřiště, tenis a další atrakce. Pro stravování jsou všechny apartmány vybaveny kuchyňkou. Pro další občerstvení lze využít restaurace nacházející se v blízkosti objektu, které nabízí obědy a večeře. Apartmány Ramzová, zasazené do malebné krajiny jsou místem jako stvořeným k sportu, relaxaci a odpočinku.

Recepce

14 - 18 hod.

V jinou dobu po tel. dohodě se správcem.

Gastronomie

Všechny apartmány jsou vybaveny kuchyňkou, kde se lze pohodlně stravovat. Pro další občerstvení lze využít restaurace nacházející se v blízkosti objektu, které nabízí obědy a večeře.

Okolí apartmánu a Ostružná

V Ramzové začíná sedačková lanovka, která vede na Šerák, začátek hřebene Hrubého Jeseníku, do výšky 1380m n. m. V zimním období se odtud můžete vydat přes tři kilometry dlouhým sjezdem zpět k dolní stanici, či využít vleků v horním úseku v okolí stanice Čerňavy, popřípadě rodinných terénů v dolní části střediska. V bezprostřední blízkosti objektu stojí dva vleky o délce 450-500m, které provozují i noční lyžování. Celkově se areál Ramzová může pochlubit dalšími 17 lyžařskými vleky a 9km sjezdových tratí. V těsné blízkosti Ramzové je další oblíbené středisko lyžování v osadě Petříkov. Zde naleznete mimo jiné 7 stylových restaurací, lyžařskou školu a sjezdové svahy podle nutnosti upravované umělým zasněžováním. Pro vyznavače bílé stopy je Ramzová ideálním výchozím bodem pro hřebenovou túru, či méně náročný výlet po okolí. Naopak v létě mohou příznivci pěší turistiky či horských kol využít množství turistických tras i cyklostezek, jak pro rodinné výlety, tak pro dlouhé a náročné trasy.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN RAMZOVÁ - Ostružná

Nejbližší ubytování v Ostružné a okolí

Ubytování Ostružná


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah