HOTEL ANDROMEDA - Ostružná

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Andromeda se nachází v překrásném místě Ramzová - Jeseníky, které Vám nabízí bohaté vyžití ve všech ročních obdobích. Kapacita hotelu je 55 osob s možností přistýlky. Ubytování je rozděleno na 2, 3, 4 lůžkové pokoje a apartmá.

Hotel Andromeda se nachází v překrásném místě Ramzová - Jeseníky, které Vám nabízí bohaté vyžití ve všech ročních obdobích.

Díky naší výhodné poloze cca 150 m od nástupní stanice dvousedačkové lanové dráhy dlouhé 3180m a dalších lyžařských vleků u nás naleznete optimální východisko pro zimní sporty, ale také pro letní letní turistiku a cyklistiku.

Kapacita hotelu je 55 osob ve 2, 3, 4 lůžkových pokojích a apartmá. Nabízíme Vám široké zázemí včetně restaurace s teplou kuchyní a nabídkou místních specialit po celý den, bar pro noční vyžití, kulečník, možnosti využití perličkové koupele zdarma a mnoho dalšího

HOTEL ANDROMEDA ubytování v hotelu

Kapacita hotelu je 55 osob s možností přistýlky. Ubytování je rozděleno na 2, 3, 4 lůžkové pokoje a apartmá. V každém pokoji je pro Vás k dispozici skříň na šaty, konferenční stolek, křesla, barevný televizor, satelit, telefon... atd. Mimo jiné také vlastní sociální zařízení, ve kterém naleznete sprchu, vanu, wc.

Recepce

od 8 do 20h

Gastronomie

V hotelu se nachází restaurace s nabídkou místních specialit po celý den a bar pro noční vyžití.

Rezervovat ubytování v HOTEL ANDROMEDA - Ostružná

Nejbližší ubytování v Ostružné a okolí

Ubytování Ostružná


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah