HOTEL KÁCOV

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Kácov se nachází v turistické lokalitě Posázaví, nedaleko dálnice D1 (EXIT 49) v městečku Kácov. Ubytování nabízíme ve standardně vybavených pokojích pro 55 osob.

Ubytování nabízíme ve standardně vybavených pokojích pro 55 osob: 20 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlek, vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, LCD televizor se satelitními stanicemi, Wi-Fi připojení k internetu je v celém areálu zdarma.

Součástí hotelového komplexu je i nově postavené školicí středisko určené zejména pro školení v oboru polygrafie.

Sportovní areál umožňuje pořádání sportovních soustředění. Ze širokého spektra sportovních ploch si můžete sestavit plán soustředění dle Vašich požadavků. K dispozici jsou fotbalové hřiště, tenisový kurt, volejbalové a nohejbalové hřiště.

Pro hosty hotelu je zajištěno bezplatné parkování.

HOTEL KÁCOV ubytování v hotelu

Ubytování nabízíme ve standardně vybavených pokojích pro 55 osob: 20 dvojlůžkových pokojů s možností přistýlek, vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, LCD televizor se satelitními stanicemi, Wi-Fi připojení k internetu je v celém areálu zdarma.

Salónek: Salónek je možno využít k uspořádání menších akcí do 35 osob. Nekuřácký prostor.

Sál: Pro svatby, narozeniny, školení apod. je pro Vás připraven sál s kapacitou 70 osob. Sál má samostatný barový pult pro Vaši maximální spokojenost a pohodlí.

Zahrádka: V letních měsících Vás přivítáme na nově otevřené zahrádce, kde nabízíme možnost využití venkovního grilování pro Vás a vaše přátelé, obchodní partnery nebo zaměstnance.

Gastronomie

V restauraci si můžete dopřát tradiční českou kuchyni. Restaurace společně s přilehlým salónkem pojme až 80 hostů.

Okolí hotelu a Kácov

Přímo u hotelu naleznete nejvýznamnější památky Kácova. Renesančně – barokní zámek z let 1726 – 33, v jehož těsné blízkosti stojí kostel Narození Panny Marie. Na náměstí se nachází historiky ceněné sousoší Panny Marie a Čtrnácti svatých pomocníků, vytvořené z šedivého a červeného pískovce.

Rezervovat ubytování v HOTEL KÁCOV

Nejbližší ubytování Kácov a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah