HOTEL ZRUČ - Zruč nad Sázavou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel ZRUČ se nachází na náměstí v centru města Zruč nad Sázavou a je vybaven nově zrekonstruovanými pokoji ve 4. patře, které byly dokončeny v roce 2016. Snídaně za příplatek jsou podávány v hotelové restauraci. Stálá recepce není zatím k dispozici, předání klíčů od pokojů a platba probíhá v hotelové restauraci ve 1. patře.

Hotel ZRUČ se nachází na náměstí v centru města Zruč nad Sázavou a je vybaven nově zrekonstruovanými pokoji ve 4. patře, které byly dokončeny v roce 2016. Snídaně za příplatek jsou podávány v hotelové restauraci. Stálá recepce není zatím k dispozici, předání klíčů od pokojů a platba probíhá v hotelové restauraci ve . patře.

Všechny pokoje jsou nekuřácké. Prostory pro kuřáky jsou vyhrazeny v každém patře. Domácí zvíře pouze po předchozí domluvě za příplatek. Na obědy i večeře jste zváni do naší nekuřácké hotelové restaurace.

HOTEL ZRUČ ubytování v hotelu

Hotel disponuje 19 kvalitně zařízenými dvoulůžkovými pokoji STANDARD. Pokoje jsou vybaveny manželskou postelí nebo oddělenými lůžky. TV Připojení k internetu, WiFi zdarma Koupelna se sprchovým koutem, WC Apartmán EXKLUSIVE 1 prostorný apartmán s manželskou postelí v retro stylu. Vhodné i pro novomanžele. Pro rodiny možnost přistýlky. Prostorná koupelna vybavená vanou. TV Připojení k internetu, WiFi zdarma Prostorná koupelna vybavená vanou, WC Apartmán MANAGER 1 prostorný apartmán s oddělenou ložnicí s manželskou postelí a s obývací částí vhodnou pro Vaše obchodní jednání. Možnost využít jako rodinný pokoj pro Vaši příjemnou dovolenou. Obývací část je vybavena rozkládací sedačkou. Prostorná koupelna vybavená vanou. TV Připojení k internetu, WiFi zdarma Prostorná koupelna vybavená vanou, WC.

Rezervovat ubytování v HOTEL ZRUČ - Zruč nad Sázavou

Nejbližší ubytování Zruč nad Sázavou a okolí

Ubytování Zruč nad Sázavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah