PENZION BLUDIČKA - Litomyšl

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Bludička se nachází nedaleko centra Litomyšle a pouhých 700 metrů od zámku Litomyšl, zapsaného na seznamu památek UNESCO.

Všechny pokoje našeho útulného penzionu jsou plně vybavené a budete si v nich připadat skoro jako doma. Jsou dvoulůžkové, téměř u každého je samozřejmě možná přistýlka a na žádném z pokojů nechybí koupelna s WC, ani televize. Máte-li rádi soukromí, můžete posnídat či povečeřet přímo na pokoji. Všechny pokoje jsou vybaveny koutem pro posezení, koupelnou s toaletou, sprchovým koutem nebo vanou.

PENZION BLUDIČKA ubytování v pensionu

Náš penzion nabízí dva velké pokoje s manželským dvoulůžkem a možností až tří přistýlek, oba jsou vhodné pro rodiny s dětmi, ale útulně se bude cítit i jeden host. Jeden z těchto pokojů má dvě místnosti.
Další dva pokoje jsou také dvoulůžkové, ovšem s jednolůžkovými postelemi. Na pokoji č. 3 je možné použít přistýlku.

Recepce

Recepce je otevřena každý den od 15:00 do 22:00.

Gastronomie

K ubytování v příjemném rodinném penzionu neodmyslitelně patří také něco dobrého k jídlu a pití, ani u nás tomu není jinak.
K dispozici je pro vás připravená po celou dobu pobytu vyhlášená restaurace s tradicí již 25 let pro 30 osob s výhradně domácí kuchyní a k tomu venkovní posezení na terase pro 15 lidí. Snídaně pro hosty penzionu podáváme tradičně v ranních hodinách, k obědu a k večeři si v restauraci můžete dopřát tradiční českou kuchyni připravovanou zásadně z čerstvých surovin. Restaurace disponuje salónky o kapacitě 8 a 15 osob. Kapacitně větší salónek je vybaven i jako školící místnost s kompletním vybavením.
V případě vašeho zájmu o soukromou akci (svatební hostina, narozeniny, firemní večírek, školení apod.) není problém restauraci uzavřít.
Otevírací doba restaurace:
Pondělí: Zavřeno
Úterý - Čtvrtek: 11 - 22 hodin
Pátek - Sobota: 11 - 24 hodin
Něděle: Zavřeno

Okolí pensionu a Litomyšl

Litomyšl a okolí
Chcete si užít naplno letní dovolenou nebo třeba jen víkend? Rádi vám to v našem penzionu s dlouholetou historií splníme. Litomyšl a její okolí se pak postará o vše ostatní – daruje vám neopakovatelnou atmosféru a dopřeje zážitky, na které budete rádi vzpomínat. S rezervací neváhejte ani vteřinu, těšíme se na vás.
Zámek Litomyšl
Zámek Litomyšl je jednou z nejkrásnějších renesančních staveb nejen u nás, ale i v celé Evropě. Proto by neměl chybět ve vašich plánech na toulky po českých památkách.
Okolí Litomyšle
Zajímavá je však nejen Litomyšl, ale i její okolí. Pokud se sem chystáte, nemusíte mít žádné obavy, že byste se nudili. Možností kam vyrazit je spousta. V hodinovém dojezdu od města jsou Pardubice, Hradec Králové, Vysoké Mýto, Polička...
Cyklistické a inline trasy v okolí Litomyšle Převážně rovinatý terén Pardubického kraje dal vzniknout desítkám cyklostezek, kde se můžete během své dovolené dokonale vyřádit na kole nebo inline bruslích.
K obchodnímu centru a autobusové zastávce je to pouhých 200 metrů. Na malebné litomyšlské náměstí pouhých 500 metrů.

Rezervovat ubytování v PENZION BLUDIČKA - Litomyšl

Nejbližší ubytování v Litomyšli a okolí

Ubytování Litomyšl

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah