APARTMÁN JUDIA - Litomyšl

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Judia nabízí ubytování v historickém centru města Litomyšl jen 600 metrů od zámku a 400 metrů Římskokatolické farnosti Litomyšl a Klášterní zahrady.

Apartmán Judia nabízí ubytování v historickém centru města Litomyšl jen 600 metrů od zámku a 400 metrů římskokatolické farnosti Litomyšl a klášterní zahrady. Mezonetový apartmán disponuje kuchyní, obývací částí a dvěma ložnicemi v patře. Kuchyň je vybavena lednicí, mrazákem, troubou, varnou deskou, rychlovarnou konvicí, mikrovlnnou troubou a jídelním stolem. V obývací části se nachází rozkládací pohovka a televize se satelitním příjmem. Koupelna je vybavena vanou s možností sprchování se, pračkou, sušičkou a toaletou.

Bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi zdarma je samozřejmostí. Parkování je na ulici před domem.

APARTMÁN JUDIA ubytování v apartmánu

První ložnice je vybavena dvěma jednolůžkovými postelemi a druhá ložnice postelí manželskou. Rozkládací gauč poté poslouží jako přistýlka pro jednu osobu.

Okolí apartmánu a Litomyšl

Moderní historické město Litomyšl se nachází v okrese Svitavy v Pardubickém kraji. Město je známe díky svému historickému centru, kde se nachází Římskokatolická farnost, kostel Povýšení sv. Kříže, Klášterní zahrada, Piaristický chrám Nalezení sv. Kříže, zámek Litomyšl s Francouzskou zahradou a parkem. Dále se zde nachází rodný byt známého hudebního skladatele Bedřicha Smetany.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN JUDIA - Litomyšl

Nejbližší ubytování v Litomyšli a okolí

Ubytování Litomyšl

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah