PENZION TAŠNER - Litomyšl

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Tašner se nachází v klidné části města Litomyšle, leč velmi blízko samotného historického centra. Nabízíme Vám ubytování ve čtyřech zařízených dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky či dětské postýlky.

Penzion Tašner nabízí ubytování ve čtyřech dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky či dětské postýlky. Každý pokoj je vybaven koupelnou s vanou či sprchovým koutem, WC, satelitní TV, Wi-Fi. Všechny pokoje a vnitřní prostory jsou nekuřácké (možnost kouření na venkovní terase). K dispozici je plně vybavená kuchyňka, posezení v zimní zahradě nebo na venkovní terase s krbem.

PENZION TAŠNER ubytování v pensionu

pokoj č. 1
Dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky. Lůžka jsou oddělená. Pokoj disponuje koupelnou s vanou, umyvadlem, WC, satelitní TV a Wi-Fi.
pokoj č. 2
Dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky. Lůžko je manželské. Pokoj disponuje koupelnou s vanou, umyvadlem, WC, satelitní TV a Wi-Fi.
pokoj č. 3
Dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky. Lůžka jsou variabilní, lze připravit odděleně či jako manželkou postel. Pokoj disponuje koupelnou se sprchovým koutem, umyvadlem, WC, satelitní TV a Wi-Fi.
pokoj č. 4
Dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky. Lůžka jsou variabilní, lze připravit odděleně či jako manželkou postel. Pokoj disponuje koupelnou s vanou, umyvadlem, samostatným WC, satelitní TV a Wi-Fi.

Recepce

Na penzionu není recepce, proto prosíme o nahlášení času příjezdu na tel. číslo nebo na e-mailovou adresu

Rezervovat ubytování v PENZION TAŠNER - Litomyšl

Nejbližší ubytování v Litomyšli a okolí

Ubytování Litomyšl

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah