RS APARTMENTS OLOMOUC

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

RS Apartments Olomouc najdete nedaleko historického centra této hanácké metropole. Ubytovat se zde můžete ve 4 plně zařízených apartmánech.

RS Apartments Olomouc najdete nedaleko historického centra této hanácké metropole. Nabízí tři moderně vybavené apartmány jedno a dvojpokojové v prvním patře sedmipodlažní novostavby (2019) na ulici Janského 3 v Olomouci – Povel. Vkusně a účelně zařízené pokoje poslouží obchodním cestujícím, rodinám s dětmi či dvojicím na dovolené. V bezprostředním okolí naleznete mnoho příležitostí k trávení volného času. Kromě pěších a cyklistických výletů po Hané stojí za navštívení i nespočet významných historických památek.

RS APARTMENTS OLOMOUC ubytování v apartmánu

Všechny tři apartmány jsou nekuřácké, mají WIFI zdarma, TV s plochou obrazovkou a terasu s venkovním sezením. Domácí zvířata nejsou povolena. Apartmány mají kompletně vybavenou kuchyň s rychlovarnou konvicí a indukční deskou, lednicí, mikrovlnou a horkovzdušnou troubou. Součástí apartmánů je samostatná koupelna se sprchovým koutem, toaletními potřebami a pračkou, ve dvoupokojových apartmánech jsou také vany a samostatné WC. K dispozici jsou ručníky i ložní prádlo. Všechny apartmány mají možnost doplnění postýlky pro děti do 2 let včetně dalšího příslušenství dle dohody (dětská sedačka).

Recepce

Není zde stálá recepce, je nutné se domluvit na čase příjezdu s provozovatelem. Lze domluvit pozdější příjezd po 21 hodině. Je nutné se spojit s provozovatelem, který předá bezpečnostní kód pro vstup do domu a kód ke schránce na klíče. Apartmány jsou umístěné v samostatné oddělené chodbě v prvním patře, před kterou se nachází schránka pro klíče při pozdějším příjezdu.

Gastronomie

K přípravě stravy můžete využít vlastní plně vybavenou kuchyň. Potraviny lze nakoupit v jednom z blízkých obchodů. Nejbližší restaurace je vzdálená přibližně 600 metrů.

Okolí apartmánu a Olomouc

Historické jádro Olomouce je plné zajímavých památek, které určitě stojí za vidění. Největší chloubou Olomouce je Sloup Nejsvětější Trojice, který je zapsán na seznam UNESCO. Najdete zde i několik národních kulturních památek – Olomoucký hrad, Klášter Hradisko, kostel svatého Mořice a další. Architektura města je tvořena všemi slohy od románského až po současnost.

Významným turistickým cílem je Svatý Kopeček. Kromě poutního místa je nedaleko také zoologická zahrada.

Z Olomouce se můžete vydávat na výlety do blízkého okolí jsou tu pro vás připraveny značené stezky pro pěší i vyznavače jízdy na kole či bruslích.

Rezervovat ubytování v RS APARTMENTS OLOMOUC

Nejbližší ubytování v Olomouci a okolí

Ubytování Olomouc

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah