HOTEL FLORA BALNEO - Olomouc

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Mezinárodní hotel Flora***/**** s dlouhou tradicí, který prošel rozsáhlou rekonstrukcí, se nachází v Olomouci a svojí výškou nabízí překrásný výhled na město a jeho blízké okolí. Hotel je ideálně umístěn nedaleko historického centra města, v klidné zóně městských parků a má skvělou dopravní dostupnost autem i MHD. Je zaměřen především na kongresovou turistiku a nabízí 8 variabilních konferenčních salonků s kompletní konferenční technikou a s možností vzájemného propojení s celkovou kapacitou cca 400 osob. Hotel Flora disponuje 165 komfortními pokoji s WiFi, pokoje ve vyšších patrech nabízejí skvělý výhled na město a okolí. Výhodou hotelu je vlastní rozsáhlé parkoviště s kapacitou pro cca 100 aut a 4 autobusy. Balneo centrum s bazénem a saunou nabízí komplexní relaxační a lázeňské služby využívající blahodárných účinků vody pro snížení hmotnosti a další programy.

Hotel Flora je moderní desítipatrový hotel s mezinárodní klientelou umístěný v klidové části města Olomouce, v těsném sousedství městských parků, ve kterých se konají květinové výstavy Flora Olomouc. Je vzdálen jen deset minut pěší chůze od historického centra města, napojen na tramvajovou a železniční dopravu, je využíván také jako tranzitní hotel. Svým klientům nabízí služby na vysoké profesionální úrovni. Pro svou příjemnou atmosféru a vstřícný personál bývá často navštěvován mnoha českými celebritami z oblasti kultury, sportu i politiky. Hotel je členem Asociace hotelů a restaurací ČR s uděleným Klasifikačním znakem a Certifikátem se zařazením do kategorie Hotel, třída *** a třída ****. Nejbližší letiště je v 80 km vzdáleném Brně (Tuřany), 130 km vzdálené Vídni (Schwechat) a 304 km vzdálené Praze (Ruzyně). Vlakové a autobusové nádraží (vzdáleno cca 3 km) je snadno dostupné MHD. Nástupní stanice „Výstaviště Flora“, tramvaje č. 1, 4, 6 – vlakové nádraží, tramvaj č. 4 – autobusové nádraží. Zastávka MHD je vzdálena 200 metrů od hotelu. Hotel nabízí příjemné a pohodlné ubytování ve 165 pokojích, z toho 2 pokoje s bezbariérovým přístupem pro hendikepované hosty s celkovou kapacitou 328 lůžek rozdělených do 4 typů. Pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem/vanou, toaletou, telefonem, TV/SAT, minibarem, bezpečnostním zámkovým kartovým systémem, připojením na internet (WiFi). Vyšší kategorie mají trezor a vysoušeč vlasů. Hosté si mohou vybrat pokoje s nádherným výhledem na historické centrum Olomouce, pokoje jsou nekuřácké. Hotel se vyznačuje výbornou mezinárodní kuchyní a zajišťováním kvalitních gastronomických a cateringových služeb.

HOTEL FLORA BALNEO ubytování v hotelu

Kategorie COMFORT*** pokoje se sprchovým koutem Kategorie SUPERIOR**** pokoje se sprchovým koutem, osm pokojů s koupelnou s vanou

Recepce

provoz 24 hodin denně

Gastronomie

Restaurace, lobby bar, kavárna, bar Astra, venkovní restaurační posezení

Rezervovat ubytování v HOTEL FLORA BALNEO - Olomouc

Nejbližší ubytování v Olomouci a okolí

Ubytování Olomouc

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah