PENZION POSTŘEKOV

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Postřekov se nachází na Chodsku nedaleko pohoří Český les. Najdete zde komfortní ubytování se dvoulůžkových a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Ubytování je vhodné pro dvojice, rodiny s dětmi i větší skupiny. V penzionu se neposkytuje stravování. Klidné okolí skýtá mnoho příležitostí pro trávení volného času. Můžete podnikat výlety po malebném okolí nebo si zajet na památky do blízkých měst.

PENZION POSTŘEKOV ubytování v pensionu

K dispozici jsou dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením. Využít můžete také společnou vybavenou kuchyni. Najdete zde i společenskou místnost s televizorem a velkou terasu s posezením.

Gastronomie

Jídlo si můžete připravit se společné kuchyňce. V přízemí penzionu je prodejna potravin se smíšeným zbožím. V obci najdete tři restaurace.

Okolí pensionu a Postřekov

Příroda v podhůří Českého lesa skýtá mnoho příležitostí k výletům. Místem prochází několik cyklistických a pěších značených tras. V blízkosti je přírodní rezervace Postřekovské rybníky. V letních měsících lze relaxovat na místním koupališti. V Domažlicích stojí za navštívení muzeum Chodska. Díky blízkosti hranic s Německem se vám naskýtá příležitost vidět krásy i našich západních sousedů.

Rezervovat ubytování v PENZION POSTŘEKOV

Nejbližší ubytování Postřekov a okolí

Ubytování Postřekov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah