HOTEL GRAND - Hradec Králové

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Grand najdete ve zrekonstruované historické budově v centru Hradce Králové. Jsou tu pro vás připraveny jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje, a také dvoulůžkové apartmány. Hotel je ideálním místem pro konání kongresů, seminářů, školení a obchodních setkání. Personál je schopen větším skupinám zajistit stravování po celý den. Hradec Králové skýtá mnoho volnočasových aktivit.

HOTEL GRAND ubytování v hotelu

K dispozici je celkem 39 pokojů s celkovou kapacitou 73 pevných lůžek. Využít můžete jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje nebo dvoulůžkový apartmán. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení. Nechybí televize se satelitním příjmem, trezor, minibar a připojení k internetu.

Gastronomie

Cena zahrnuje snídani. V okolí hotelu najdete mnoho restaurací.

Okolí hotelu a Hradec Králové

Hradec Králové jakožto společenské centrum regionu nabízí mnoho příležitostí k trávení volného času. Najdete zde mnoho historických památek – Katedrálu sv. Ducha, Bílou věž či Starou radnici. Na své si přijdou i příznivci kultury, ve městě se nachází několik divadel a galerií. Každoročně se zde konají hudební festivaly Hip Hop kemp nebo Rock for people. Pokud máte rádi letadla či vrtulníky určitě navštivte některou z leteckých show, které se konají na místní letišti. Oblíbená vodní nádrž Rozkoš je vzdálena z města pouhých 30 minut jízdy autem.

Rezervovat ubytování v HOTEL GRAND - Hradec Králové

Nejbližší ubytování v Hradci Králové a okolí

Ubytování Hradec Králové

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah