PENZION U MADONY - Beňov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Restaurace a penzion U Madony se nachází v blízkosti vlakového a autobusového nádraží v Přerově. Je situován v prostředí dvou klidných parků a to Nám. Svobody a Františka Rashe.

Vám nabízíme stylově zařízené pokoje. Mezi vybavení patří vlastní kuchyňka, TV s 32 kanály, rádio a internet WI-FI. Ubytovací kapacita: 13 pokojů, 8 apartmánů s vlastním sociálním zařízením, 5 pokojů se společným sociálním zařízením a kuchyňkou. Celková ubytovací kapacita je 35 lůžek.
Dále máte možnost využití nového bowlingového centra se 4 dráhami a kompletním servisem. U nás si můžete pronajmout i školící salonky pro pořádání soukromých a firemních akcí jako např. školení, svatby, rodinné oslavy. Kapacita salonku je 60 a více osob. Hledáte-li místo pro občerstvení, oběd, večeři či večerní posezení, zábavu a pohodu, využijte s důvěrou našich nabízených služeb.

PENZION U MADONY ubytování v pensionu

K dispozici jsou Apatrmány s vlastním soc. zařízením a pokoje se společným soc. zařízením.

Gastronomie

Restaurace vyniká svou příjemnou a výjimečnou atmosférou. Nabízíme Vám široký výběr jídel a obsáhlou nabídku alkoholických a nealkoholických nápojů, včetně kvalitních moravských vín. Také máme pro Vás rozmanitou nabídku pizzy pečenou v peci na bukovém dřevě.

Rezervovat ubytování v PENZION U MADONY - Beňov

Nejbližší ubytování Beňov a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah