HOTEL FIT - Přerov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Fit Přerov nabízí kvalitní ubytování v regionu Přerov. Nachází se v klidové části města u městského parku Michalov a jen několik minut chůze od centra. Výhodou hotelu je jeho snadná dostupnost jak automobilem, vlakem i blízkost MHD.

Hotel FIT Přerov nabízí kvalitní ubytování pro region Přerov a jeho okolí. Nabízíme ubytování v 76 pokojích různých kategorií na vysoké úrovni a za skvělé ceny. Pro naše hosty zajišťujeme konference, firemní akce, společenské večery, recepce a svatby. Hotelová restaurace zaujme kvalitní gastronomií a komplexním zajištěním cateringových služeb. V hotelu jsou k dispozici dva velké konferenční sály a tři školící salonky, restaurace Harmonie s letní zahrádkou, stylový Sax bar, Indoor Golf se simulátorem Full Swing a sauna. V těsné blízkosti hotelu se nachází tenisový areál, sportovní hala a cyklostezska Bečva. Pro dámy jsou připraveny kosmetické a kadeřnické služby.

HOTEL FIT ubytování v hotelu

Pro hosty je připraveno 40 pokojů třídy Business, 32 pokojů třídy Comfort a 4 apartmá. Všechny pokoje jsou nekuřácké, mají vlastní balkon a jsou vybaveny samostatnou koupelnou a WC, barevnou televizí, telefonem a bezdrátovým připojením k internetu prostřednictvím technologie Wi-Fi.

Gastronomie

Příjemné posezení až pro 150 hostů a bohatý výběr minutkových i hotových jídel nabízí restaurace Harmonie. V pěkném klimatizovaném interiéru restaurace pořádáme svatební hostiny, narozeninové oslavy, bankety a firemní večírky. Za příznivého počasí navíc připravujeme speciality na grilu.

Okolí hotelu a Přerov

K hlavním turistickým atraktivitám města Přerova patří městská památková zóna - Horní náměstí, dále přerovský zámek a Muzeum J. A. Komenského, naučná stezka & . 34; Předmostím až do pravěku& . 34; , národní přirodní rezervace Žebračka. Přímo ve městě je přirozeným místem odpočinku a trávení volného času městský park Michalov. Z hlediska krajinářské a památkové hodnoty jde o nejcennější městskýpark v turistickém regionu Střední Moravy a jeden z nejcennějších v ČR vůbec. Park je od roku 1992 kulturní památkou. S městem Přerov a ostatními destinacemi turistické lokality Přerovsko je spojeno mnoho významných osobností, ze kterých lze namátkou jmenovat - Jan Amos Komenský, Jan Blahoslav, Lennart Torstensson, Josef Kainar, rodina Žerotínů, Františk Venclovský, skotský šlechtický rod Skene a další. Těm, kteří přijíždějí za kulturou a turistikou, se nabízí mnoho zajímavostí v blízkém i vzdálenějším okolí města, jako jsou například: Olomouc (UNESCO) - významné církevní a historické památky ve městě. Kroměříž (UNESCO) - Květná zahrada, Podzámecká zahrada, zámek, Arcibiskupské vinné sklepy. Helfštýn - Rozsáhlý hrad ze 14. století, fórum uměleckých kovářů Hefaiston Hostýn - poutní místo, bazilika... a mnoho dalších zajímavostí. Více informací Vám poskytne recepce hotelu.

Rezervovat ubytování v HOTEL FIT - Přerov

Nejbližší ubytování v Přerově a okolí

Ubytování Přerov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah