UBYTOVÁNÍ U KOSTELA - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Ubytování u kostela se nachází v městské části Slatina nedaleko letiště cca 5 minut s dobrým napojením na městský okruh, dostupnost do centra cca 15 minut veřejnou dopravou. Je výborným výchozím bodem pro návštěvu města Brna, Výstaviště BVV (15 min), Masarykova okruhu (20 min), bojiště Austerlitz (13 min) a  Moravského krasu (16 min). Nabízíme ubytování ve dvou prostorných apartmánech a šesti pokojích s vlastními koupelnami s plochou TV. Apartmány jsou vybaveny lednicí a rychlovarnou konvicí, jeden apartmán je s plně vybaveným kuchyňským koutem. V apartmánech jsou koupelny vybaveny vanami, koupelny v pokojích mají prostorné sprchové kouty. Hosté mohou využívat bezplatný internet a společnou plně vybavenou kuchyň. Možnost parkování zdarma v oploceném areálu. Pro venkovní vyžití je k dispozice okrasná zahrada s posezením, pískovištěm pro děti, trampolínou a možností grilování.

UBYTOVÁNÍ U KOSTELA ubytování v pensionu

Prostorný apartmán s rozkládacím gaučem pro dva, manželskou postelí a kuchyňským koutem s lednicí, mikrovlnou/horkovzdušnou troubou. Součástí pokoje je prostorná koupelna s vanou.

Rodinný pokoj pro čtyřčlennou rodinu s rozkládací pohovkou a manželskou postelí. Pokoj je vybaven lednicí, rychlovarnou konvicí a prostornou koupelnou s vanou.

Dále nabízíme 6 dvoulůžkových pokojů. Všechny pokoje jsou vybaveny velkou TV s plochou obrazovkou, wc, koupelnou, fénem, připojením k internetu.

Recepce

Check-in 15:00 -19:00 mimo tuto dobu po předchozí domluvě.

Gastronomie

Je možné domluvit se na podávání snídaně přímo na pokoj. Ve vzdálenosti 500 metrů je na náměstí několik restaurací, cukrárna, vinárna.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ U KOSTELA - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah