APARTMÁN MARIÁNSKÁ 5 - Olomouc

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Mariánská 5 se nachází v historickém centru Olomouce. V budově ze 16. století najdete moderně zrekonstruované ubytování pro dva lidi s možností dětské přistýlky.

Apartmán Mariánská 5 se nachází v historické části Olomouce. V budově ze 16. století najdete moderně zrekonstruované ubytování pro dva lidi s možností dětské přistýlky.

partmán se nachází na klidném místě, přesto v těsné blízkosti centra Olomouce.

Pěšky se odsud dostanete do několika minut k Olomouckému hradu, Arcibiskupskému paláci nebo na Horní náměstí.

APARTMÁN MARIÁNSKÁ 5 ubytování v apartmánu

V čistém a prostorném apartmánu najdete kuchyňský kout s jídelním stolem, koupelnu se sprchou, satelitní televizi s plochou obrazovkou a dvoulůžkovou postel.

Gastronomie

Můžete využít vybavenou kuchyň, která je součástí apartmánu. Vzhledem k výhodné poloze ubytování najdete v okolí mnoho restaurací a hospod.

Okolí apartmánu a Olomouc

V bezprostředním okolí se nachází mnoho pamětihodností zahrnutých do městské památkové rezervace – Katedrála svatého Václava, Sloup Nejsvětější Trojice či Olomoucký orloj. V blízkosti Olomouce se nachází významné poutní místo Svatý Kopeček. Ve městě se koná každoročně Flora Olomouc, tedy výstava zaměřená na zahradnictví a pěstitelství. Konají se zde rovněž divadelní a filmové festivaly.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN MARIÁNSKÁ 5 - Olomouc

Nejbližší ubytování v Olomouci a okolí

Ubytování Olomouc

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah