HOTEL CONTI - Olomouc

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Nový HOTEL CONTI v Olomouci, ojedinělý ve svém stylu se nachází ve vilové čtvrti, 8 minut chůze od historického centra Olomouce. Díky své poloze zaručuje klidné prostředí pro Vaši relaxaci, ale i realizaci nejrůznějších druhů společenských a kulturních akcí.

HOTEL CONTI v Olomouci, ojedinělý ve svém stylu se nachází ve vilové čtvrti, 8 minut chůze od historického centra Olomouce. Díky své poloze zaručuje klidné prostředí pro Vaši relaxaci, ale i realizaci nejrůznějších druhů společenských a kulturních akcí.

Ideální místo pro romantické pobyty, svatby, firemní setkávání či rodinné dovolené. Prostorné moderní pokoje se stylovým zařízením splní představy i těch nejnáročnějších hostů. Náš personál je tu od toho, aby splnil všechny Vaše požadavky. Ke každému hostu přistupujeme individuálně a s největší úctou a ochotou.

Celková kapacita HOTELU CONTI Olomouc je 20 lůžek v 8 dvoulůžkových pokojích s manželskou postelí, 3 dvoulůžkových pokojích s oddělenými postelemi, 1 jednolůžkovým pokojem, 2 apartmány.

Prostorné stylové pokoje, restaurace s barem a venkovní terasou, především nádherná zahrada s altánem a otevřeným grilem oddělující hotelové hosty od ruchu města tvoří ideální kulisy pro chvíle strávené na Olomoucku.

Hotelové parkoviště je nepřetržitě hlídáno kamerovým systémem.

V blízkosti HOTELU CONTI se nachází SK Sigma Olomouc - fotbalový klub, HC Olomouc - zimní stadion, Equine Sport Center - jezdecký klub, plavecký stadion, tenisová hala.

HOTEL CONTI ubytování v hotelu

8 dvoulůžkových pokojů vhodných pro náročnou klientelu, semináře a školení. Dva pokoje jsou vzájemně propojeny uzamykatelnými dveřmi - vhodné pro ubytování rodiny s dětmi. K základnímu vybavení pokojů patří vlastní sociální zařízení se sprchou, vysoušeč vlasů, barevný televizor se SAT TV, internetové připojení zdarma, trezor, Všechny pokoje jsou nekuřácké.

3 dvoulůžkové pokoje s oddělenými postelemi, vhodných pro náročnou klientelu, semináře a školení. K základnímu vybavení pokojů patří vlastní sociální zařízení se sprchou, vysoušeč vlasů, barevný televizor se SAT TV, internetové připojení zdarma, trezor. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Jednolůžkový pokoj

K základnímu vybavení pokoje patří vlastní sociální zařízení se sprchou, vysoušeč vlasů, barevný televizor se SAT TV, internetové připojení zdarma, trezor. Pokoj je nekuřácký. Orientace do zahrady.

1 APARTMÁN 2+1

K základnímu vybavení apartmánu patří vlastní sociální zařízení se sprchou, vysoušeč vlasů, barevný televizor se SAT TV, internetové připojení zdarma, trezor, lednička. Obývací pokoj s jednou postelí a venkovním posezením, ložnice s manželskou postelí. V ceně kávový a čajový servis.

1 APARTMÁN 4+0

K základnímu vybavení apartmánu patří vlastní sociální zařízení se sprchou, vysoušeč vlasů, barevný televizor se SAT TV, internetové připojení zdarma, trezor, lednička. Obývací pokoj. Ložnice s manželskou postelí a dvěma oddělenými postelemi na mezaninu. Balkón s výhledem do zahrady. V ceně kávový a čajový servis.

U některých pokojů mpžnost dětské postýlky nebo přistýlky na vyžádání.

Recepce

Recepce je Vám k dispozici v časech 7:00 -10:00 a 16:00 -20:00.

Rezervovat ubytování v HOTEL CONTI - Olomouc

Nejbližší ubytování v Olomouci a okolí

Ubytování Olomouc

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah