BESKYD HOTEL TROJANOVICE

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Beskyd Hotel Trojanovice se nachází v Moravskoslezských Beskydech v obci Trojanovice. Je ideálním místem pro letní i zimní dovolenou. Hotel nabízí ubytování pro lyžařské výcviky či školy v přírodě, na své si zde přijdou o rodiny s dětmi i jednotlivci.

Beskyd Hotel Trojanovice se nachází v Moravskoslezských Beskydech v obci Trojanovice. Je ideálním místem pro letní i zimní dovolenou. Hotel nabízí ubytování pro lyžařské výcviky či školy v přírodě, na své si zde přijdou i rodiny s dětmi či jednotlivci. Najdete zde skvělé ceny, čisté prostředí a milý personál. V blízkosti je lyžařský areál, cyklotrasy a další možnosti sportovního a relaxačního vyžití.

K ubytování je možné po dohodě dokoupit polo nebo plnou penzi.

BESKYD HOTEL TROJANOVICE ubytování v hotelu

Beskyd Hotel má kapacitu 95 míst. Najdete zde od dvoulůžkových až po pětilůžkové pokoje. Tyto pokoje mají sociální zařízení na chodbě, v pokoji je pouze umyvadlo. Pokud chcete mít vlastní sociální zařízení, jsou tu pro vás přichystány apartmány, které mají stejné kapacity jako pokoje. Pro rodiny jsou zde vhodně zařízené dvoupokojové apartmány s vlastním sociálním zařízením.

Gastronomie

Přímo v hotelu se nachází prostorná restaurace. Na denním menu je vždy minimálně 5 jídel a k tomu několik místních specialit. K posezení můžete využít klasickou pivnici, jídelnu, salónek pro 45 osob nebo letní terasu, na které je možné i grilovat. Po dohodě je personál schopný uvařit speciální dietní menu. Jistě oceníte i pestrý nápojový a vinný lístek.

Okolí hotelu a Trojanovice

Přímo z oken hotelu se vám naskytne strhující pohled na okolní Moravskoslezské Beskydy. Ty skýtají příležitosti pro milovníky pěších i cyklistických túr. V zimě je pak v okolí mnoho sjezdovek různé obtížnosti, a také upravené běžkařské tratě. Milovníci sportovního rybaření jistě ocení Radhošťský rybník, který se rozléhá přímo v centru Trojanovic. Pro příznivce golfu je v okolních obcích vybudováno mnoho hřišť s profesionálním zázemím, za všechny například to v obci Čeladná. Odvážnější si přijdou na své ve dva kilometry vzdáleném lanovém centrum Tarzánie. V nedaleké Kopřivnici můžete navštívit unikátní muzeum zachycující vývoj automobilky Tatra.

Rezervovat ubytování v BESKYD HOTEL TROJANOVICE

Nejbližší ubytování v Trojanovicích a okolí

Ubytování Trojanovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah