PENZION KUTIL - Trojanovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Kutil se nachází v centru Beskyd v obci Trojanovice 4 km od Frenštátu p. R. a 2 km od dolní stanice sedačkové lanovky na Pustevny. Dva apartmány se nalézají v budově vedle domu majitele. Jedná se o klidné a příjemné, rodinné prostředí. Pro rekreanty slouží vchod přes zasklenou terasu. Celková kapacita penzionu je 10 osob. Parkování je umožněno hostům přímo u objektu.

PENZION KUTIL ubytování v pensionu

Větší apartmán zabírá celé 1. patro a je určen pro 6-8 osob. Najdete v něm koupelnu s WC a rohovou vanou, prostornou terasu s výhledem na horu Radhošť, jídelnu a dva za sebou jdoucí pokoje rozděleny zahrnovacími dveřmi. Každý pokoj má dvojpostel a rozkládací gauč tj. 3+1; celkem 6+2 přistýlky. Je zde televize se satelitním příjmem, rádio. V přízemí apartmánu je kompletně vybavená kuchyně.
Mini apartmán pro 2 osoby (dvoulůžko) se nachází v přízemí a je vybaven televizí, malou kuchyňkou (bez sporáku) s mikrovlnou troubou, ledničkou, varnou konvicí. Samozřejmostí je koupelna s WC, sprchovacím koutem s rádiem a masážními tryskami.

Gastronomie

Starvování ubytovaných hostů je vlastní. Součástí apartmánů jsou vybavené kuchyňky. Po domluvě je také možná služba donášky potravin. K oběma apartmánům patří velká zasklená terasa s krbem a posezením.

Pod velkým apartmánem se nachází prodejna, kde lze zakoupit kvalitní sudová vína z Velkých pavlovic, alko-nealko nápoje, tabákové výrobky a další.

Okolí pensionu a Trojanovice

V blízkosti penzionu se nachází mnoho turistických tras a naučných stezek - Pustevny, hora Radhošť s kaplí, rozhledna na Velkém Javorníku, atd. Za zmínku stojí hrad Hukvaldy s oborou. Ve Frenštátě pod Radhoštěm se nachází quapark s tobogánem, při nepřízni počasí je k dispozici krytý bazén. Blízké okolí je ideální pro cykloturistiku, v blízkosti hotelu je lanové centrum Tarzánie, motokáry, minigolf a další. V zimním období si mohou hosté zalyžovat na Pustevnách, které nabízejí i velké množství běžeckých tratí. Na Pustevny jezdí lanovka i v letním období.

Rezervovat ubytování v PENZION KUTIL - Trojanovice

Nejbližší ubytování v Trojanovicích a okolí

Ubytování Trojanovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah