PENZION U BARANA - Trojanovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Barana se nachází v klidné obci Trojanovice v Moravskoslezských Beskydech. Ubytovat se zde můžete v celkem 6 apartmánech s vlastním sociálním zařízením a plně zařízenou kuchyňkou linkou.

Penzion U Barana se nachází v klidné obci Trojanovice v Moravskoslezských Beskydech. Ubytovat se zde můžete v celkem 6 apartmánech s vlastním sociálním zařízením a plně vybavenou kuchyňskou linkou. V ceně pobytu je snídaně. Okolní příroda přímo vybízí k procházkám a výletům. Vydat se můžete na známá turistická místa i do oblastí téměř nedotčených člověkem. V blízkých městech najdete muzea, zámky i hrady. Díky blízkosti hranice se Slovenskem můžete pohodlně poznat během několika dní hned 2 země.

PENZION U BARANA ubytování v pensionu

K dispozici je 6 apartmánů pro 2 až 6 osob. Celková kapacita je 26 lůžek. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení, plně vybavený kuchyňský kout, televizi a bezdrátové internetové připojení.

Gastronomie

V ceně pobytu je zahrnuta snídaně. Další stravu si můžete připravit v kuchyňce, která je součástí každého z apartmánů.

Okolí pensionu a Trojanovice

Moravskoslezské Beskydy jsou rájem pro všechny příznivce turistiky. Cyklisté i pěší turisté se mohou vydat po značených stezkách na ty nejznámější místa tohoto pohoří. Lysá hora nebo Radhošť nebo Pustevny patří mezi vyhledávané oblasti.

V zimě jsou okolní kopce plné sjezdovek různých délek a obtížností. Na své si tak přijdou zkušení lyžaři i úplní začátečníci, kteří mohou využít jednu s mnoha lyžařských a snowboardových škol.

Příbor nabízí k navštívení rodný dům Sigmunda Freuda. Nedaleká Kopřivnice se může pochlubit muzeem automobilky Tatra, a také expozicí na počest místního rodáka Emila Zátopka.

Rožnov pod Radhoštěm se může pyšnit unikátním muzeem v přírodě.

V okolí najdete i několik zámků a hradů.

Rezervovat ubytování v PENZION U BARANA - Trojanovice

Nejbližší ubytování v Trojanovicích a okolí

Ubytování Trojanovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah