RODINNÁ CHATA S BAZÉNEM TROJANOVICE - PUSTEVNY

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata Trojanovice nabízí ubytování pro celou rodinu s opravdu velkým množstvím zážitků a možností kousíček od chaty. Chata je také ideálním zázemím pro milovníky adrenalinu, kterého si v okolí užijete do sytosti.

Chata Trojanovice je ideálním místem pro odpočinek nebo aktivní dovolenou s rodinou či bezva relax s přáteli.

Až 10 míst ke spaní, internet, pěkná zahrada, opravdu maximum možností vyžití a zajímavostí, velký whirpool pro 7 osob a infrasauna přímo v chatě – to dělá Chatu Trojanovice ideálním místem pro skvěle strávený víkend, týdenní rodinou dovolenou či wellness pobyty.

Pěkná velká zahrada u chaty, oplocená živým plotem, skýtá díky několika přirozenými kaskádami odděleným terasám dostatek prostoru pro odpočinek všech návštěvníků. Osvětlená horní terasa s dřevěným posezením, slunečníkem a krbem Vám poslouží jako dokonalé zázemí pro ranní snídani v přírodě, odpolední grilování či příjemný večer s kytarou. Vaše malé ratolesti máte pod dohledem na spodní terásce s prima vyžitím pro děti, ty větší si na rovném prostoru pod chatou mohou zahrát míčové hry či si dole na zahradě zaskákat na trampolíně.

Zahrada je přímo u lesa, takže potřebujete-li dříví do krbu a nechcete grilovat na připraveném dřevěném uhlí, můžete udělat jen pár kroků… Šumění lesa je příjemnou večerní uspávačkou a v horkém letním dni osvěží chladivý vánek. Výborné houbařské podmínky a dostatek sezónního lesního ovoce, jako jsou borůvky či maliny, Vás zlákají ke „sběratelskému“ výletu.

Prostorná 3-podlažní rodinná chata v Trojanovicích uvítá 9 návštěvníků, s možností 1 přistýlky. Celá chata je vytápěna ústředním topením z plynového kotle, kterým je zajišťován také dostatek teplé vody k hygieně i relaxu ve vířivce. V případě topení v krbu je možné využít také horkovzdušného proudění k vytápění jak přízemí chaty, tak i podkrovních ložnic. Chata je s internetem (wi-fi), který je v ceně ubytování.

Parkovací místa jsou přímo pod chatou, ve vjezdu do zahrady, na zatravňovacími dlaždicemi upraveném velkém parkovišti. Vejdou se sem až 4 auta. Dojezd k chatě je celoroční, (jen v zimě přece jen raději vezměte řetězy sebou), parkovací místa jsou i v zimě upravovaná.

RODINNÁ CHATA S BAZÉNEM TROJANOVICE - PUSTEVNY ubytování v chatě

Dvě romantické dřevěné ložnice v podkroví, z nichž každá je vybavena pěkným posezením s malým stolkem a dvěma křesílky, skříní, nočními stolky s lampičkami a dalšími boxovými úložnými prostory, pojmou celkem 7 nocležníků: v menší ložnici (3 os.) je dvojlůžko a samostatné lůžko, ve větší (4 os.) dvojlůžko a 2 samostatné postele. V kterékoli z nich je možno namísto posezení doplnit přistýlku. Lůžka v ložnicích jsou vybavena kvalitními kokosovými nebo ortopedickými zdravotními matracemi. Vždyť dobře se vyspat – to je první základ příjemné dovolené a opravdového relaxu. A s otevřenými okny do voňavého šumícího lesa to určitě půjde snadno…

Obývací pokoj ve zvýšeném přízemí slouží nejen k dennímu setkávání, ale také jako další „ložnice“. Samostatný pokoj s uzamykatelnými dveřmi nabízí velké dvojlůžko (2 os.) z rozkládací sedačky, s kvalitní spací plochou 160 cm x 195 cm. Sedačka je s úložným prostorem, takže lůžkoviny ráno jednoduše schováte dovnitř a pokoj je připraven k celodennímu pobytu. Velká skříň zajišťuje dostatek úložného prostoru pro osobní věci spáčů. Samostatná skříňka pod televizorem skrývá různé stolní hry, karty, ubrusy a místo pro ostatní potřeby hostů.

Útulné posezení v sedačce a křesílkách plus rozkládací jídelní stůl s židlemi v obývacím pokoji Vám dopřeje příjemné večerní posezení při společné zábavě, hrách či sledování televizoru. Plazmová televize s 9 digitálními programy přinese pohodu a odpočinek i ve dnech, které nebudete chtít trávit venku. A zapálíte-li si oheň v kachlových krbových kamnech, romantické siestě s praskajícím dřevem už nebude chybět vůbec nic…

Kuchyň s malým jídelním koutem vedle obývacího pokoje přinese radost každé hospodyňce. Plně vybavená kuchyň (mikrovlnka, varná konvice, plyn. sporák s troubou, velká lednice s mrazákem, kuchyňské nádobí a náčiní – samozřejmě včetně štamprlí, hrnců a pánví, kráječe chleba ad.) má dostatek pracovního prostoru i pro „více rukou“. Z okna koukáte ven na terasu a do lesa, takže je vaření hned příjemnější…

V přízemí se ještě nachází vstupní předsíň a chodba se skříní a botníkem, WC, schodiště k ložnicím a schodiště dolů ke koupelnám a „relaxu“. Nadstřešení vstupního venkovního schodiště zajišťuje zázemí pro kuřáky - vnitřní prostory chaty jsou totiž přísně nekuřácké.

Pro pohodlí hostů jsou v chatě 2 koupelny – malá s umyvadlem a sprchovým koutem, a krásná velká koupelna s kompletním relaxem: velkou vířivou vanou whirpool pro 7 osob, infrasaunou, samozřejmě dalším sprchovým kotem, umyvadlem a WC. V relaxu je teploučká vyhřívaná podlaha, v obou koupelnách pak „žebříky“ na sušení ručníků či prádla. Průtokový plynový kotel zajišťuje dostatek teplé vody v kteroukoli denní a noční hodinu. Takže chcete-li si dopřát skvělý relax s přáteli, romantiku se svou vyvolenou či udělat ze své dovolené soukromý wellness pobyt - stačí jen svíčky, šampus a trocha té pěny…

Okolí chaty a Trojanovice

Věděli jste, že 5 minut od chaty je největší horský lanový park v ČR Tarzanie, který představuje jedinečný adrenalinový zážitek v lesním prostředí na nejdelší lanové dráze v České republice? Ani děti nepřijdou zkrátka v Dětském parku Tarzánek. Nebo si chcete vyzkoušet své dovednosti na nejdelší motokárové dráze v ČR? Podniknouttandemový let paraglidingovým kluzákem či roztáhnout svá vlastní „křídla“ z vrcholu Javorníku? Zažít vítr v uších a tlukoucí srdce při adrenalinové jízdě na obřích horských koloběžkách dolů z Pusteven po Knížecí cestě? Chata Trojanovice Vám dopřeje tolik zážitků, kolik si jen budete přát – a ještě

No, a když Vám už bude ze zážitků horko – čeká vás osvěžení v nedalekém Aquaparku ve Frenštátě pod Radhoštěm. Mezi stromy, v příjemném prostředí zasazený aquapark je druhý největší vodní zábavní komplex oblasti Beskydy, hned po Aquaparku Olešná u Frýdku-Místku. Od poloviny května do konce září zde máte možnost využít otevřený letní aquapark s vyhřívaným víceúčelovým a plaveckým bazénem s celkovou plochou 1049 m2 a hloubkou 0, 9-1,9 m, dětský bazén s brouzdalištěm, 60metrový tobogán a dvoudráhovou 13 m dlouhou skluzavku. O Váš relax a zábavu se postarají masážní trysky, podvodní masáže, divoká řeka, vířivka, vodní hřib, dekorativní vodopád, šplhací síť, ostrůvek, chrliče vody, stolní tenis a také hřiště pro plážový volejbal, stolní tenis. Možnosti občerstvení jsou samozřejmostí.

Ať chatu v Trojanovicích navštívíte v kterékoli roční době, vždy pro vás bude mít něco zajímavého:
Každý měsíc se zde konají nejrůznější akce, tradice či slavnosti – únorový každoroční sraz Trabanti na sněhu, stavění a kácení máje, Květnové Uzamčení Země Valašské, na začátku prázdnin Pouť na Radhošti, červencové Cross country motocyklů-veteránů nebo živé koně - Moravský šampionát mladých koní, fotbalové a hasičské memoriály, Western show - skvělá podívaná v dobových kostýmech s ukázkami práce s bičem a lasem, adrenalinovou džigitovkou či práce s koňmi, srpnové dožínky v duchu Valašských tradic a další a další.

Jste milovníkem historie? Pak tu na Vás čeká nespočet připomínek zbojnické historie, valašských rebelií i starodávných pověstí a legend – 9 památných křížů rozprostřených po 3583 ha velké, ze 2/3 zalesněné obci, mnoho památných zvoniček a kaplí, z nichž za zmínku stojí např. Lurdská kaple Panny Marie na Horečkách, památné stromy, některé až 300 let staré a po obvodu až cca 5,5 m široké, nebo přímo památník bratří Strnadelů a Jana Knebla, který slouží i k odpočinku a milému posezení…
A pokud chcete opravdu nasát folklór a tradice z plných plic – dojeďte si do malebné Valašské dědiny, Mlýnský doliny nebo se zajeďte podívat na tradiční jarmarky, ukázky lidových řemesel či tanců, které nabízí Dřevěné městečko ve Skanzenu v Rožnově pod Radhoštěm. Toto nejstarší muzeu v přírodě v Evropě je národní kulturní památkou a dějištěm mnoha přehlídek a festivalů.

Perfektně značené turistické stezky krásnou beskydskou přírodou Vás prostě okouzlí a získají si Vás. Přírodní rezervace Noříčí či Národní přírodní rezervace Radhošť patří k nejcennějším částem beskydské přírody. Rozkládá se na severním svahu památné hory Radhošť. Provede Vás jí Naučná stezka Radegast s krásnými horskými loukami a nádhernými výhledy, jaké najdete málokde. Hřebenovou trasu z Pusteven okolo vyhlídky Cyrilka a sochy Radegasta na vrchol bájného Radhoště, s 9 zastaveními a s příběhy o beskydské přírodě, krajině, historii, lidech, bohu Radegastovi a podzemí zvládnou i rodiče s dětmi. Také cyklisté a běžkaři si užijí 8 km dlouhou Naučnou stezkou Čertův mlýn okolo romantického jezírka Mořské oko a úbočím Čertova mlýna ke známé turistické chatě Martiňák.

Rezervovat ubytování v RODINNÁ CHATA S BAZÉNEM TROJANOVICE - PUSTEVNY

Nejbližší ubytování v Trojanovicích a okolí

Ubytování Trojanovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah