HOTEL RÁZTOKA - Frenštát pod Radhoštěm

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Ráztoka*** Trojanovice se nachází v malebných Moravskoslezských Beskydech. V blízkosti hotelu je lanová dráha vedoucí až na Pustevny, odkud se dá pěší túrou dostat na vrchol Radhoště. U nás zapomenete na každodení strasti a užijete si báječnou dovolenou se vším všudy.

Hotel Ráztoka je umístěn v krásném údolí pohoří Beskyd pod horou Radhošť, na níž dle pověsti sídlil pohanský Bůh Radegast. Návštěvníky hotelu Ráztoka jistě zaujme bohatá historie objektu, která se datuje do začátku dvacátých let minulého století, kdy se na místě dnešního hotelu nacházel koloniál. Ve třicátých letech byl přebudován na horský hotel, který se ve stejné podobě zachoval prakticky do začátku 90. let minulého století, kdy byl zbourán a na jeho místě byl postaven současný objekt, který byl předchozím majitelem zrekonstruován do dnešní podoby. Tříhvězdičkový hotel pod horou Radhošť, na které určitě sídlil pohanský bůh Radegast nabízí ubytování ve stylově zařízených pokojích s TV, SAT, sociálním zařízením, telefonem a překrásným výhledem do beskydských hvozdů. Potřebujete uspořádat kongres, školení, prezentaci nebo rodinnou oslavu? Nabízíme kongresový sál s kapacitou 100 osob, 2 salonky s kapacitou 25 a 40 osob. V hotelu je také wellness centrum a masáže.

HOTEL RÁZTOKA ubytování v hotelu

V hotelu je k dispozici 32 dvoulůžkových a 9 jednolůžkových pokojů s možností přistýlky, 4 apartmány a 3 čtyřlůžkové pokoje. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou s vanou nebo sprchou, vlastním sociálním zařízením, telefonem, TV+satelit a ve většině pokojů je připojení na WIFI.

Recepce

nonstop

Gastronomie

K dobrému bytí patří dobré jídlo a pití… Naši kuchaři jsou připraveni zahnat váš hlad valašskými specialitami i cizokrajnými pokrmy. Milá a vstřícná obsluha vám připraví kávu lahodné chuti a vůně, na zahřátí čajíček s rumíkem, grog či svařák.

Okolí hotelu a Frenštát pod Radhoštěm

Kdo nepřijede, neuvidí tu krásu okolo. Téměř panenská příroda a hluboké lesy se spoustou turistických a cyklistických tras vytáhnou na výlet téměř každého. V nedalekém Frenštátě pod Radhoštěm se můžete vykoupat v krytém bazéně nebo aquaparku. Tělo si můžete zhuntovat ve Frenštátské squashové hale nebo na tenisových kurtech. V zimě vás určitě potěší lyžařský areál na Pustevnách se spoustou sjezdovek a běžeckých tras.

Rezervovat ubytování v HOTEL RÁZTOKA - Frenštát pod Radhoštěm

Nejbližší ubytování ve Frenštátě pod Radhoštěm a okolí

Ubytování Frenštát pod Radhoštěm

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah