ZÁMEK HAVÍŘOV

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Zámek Havířov nabízí komfortní a stylové ubytování v nádherném a příjemném prostředí zámečku, který se nachází nedaleko centra města Havířov.

Hotel Zámek Havířov poskytuje ubytování v šesti komfortně vybavených dvoulůžkových pokojích a dvou apartmánech.

Součástí hotelu je také restaurace,   3 velikosti firemních salónků. Variabilnost uspořádání nábytku poskytuje firmám vhodném prostory ke konání školení, schůzí, uzavírání kontraktů, předvádění nových výrobků, zboží či služeb, ale také večírků nebo rautů.  

Součástí hotelu je také obřadní síň.

Ve vestibulu hotelu i na pokojích je dostupné připojení k internetu prostřednictvím bezdrátové sítě.  

Parkoviště leží před hotelem a parkování zde je bezplatné. Okolo hotelu se rozkládá zámecký parčík, kde naleznete také dětské hřiště.  

ZÁMEK HAVÍŘOV ubytování v hotelu

Pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, fénem na vlasy, barevnou LCD TV, satelitem, minibarem a také klimatizací.

Recepce

Pro příjezd hostů je stanoveno časové rozmezí od 14.00 hodin, případně dle domluvy. Recepce je otevřena do 22 hod.

Gastronomie

V současné době, vzhledem k opatřením vlády ČR je kuchyň uzavřena. Stravování po lze po domluvě zařídit. Restaurace pro ubytované hosty je plně k dispozici.

Okolí hotelu a Havířov

LETNÍ KINO HAVÍŘOV

Využití pro pořádání kulturních akcí, hudebních festivalů, koncertů populární hudby na otevřeném prostranství, kapacita 2 000 diváků.

LETNÍ KOUPALIŠTĚ

Městské koupaliště v Havířově slouží veřejnosti už řadu let. V roce 2004 a 2006 bylo zrekonstruováno. Po rozsáhlé rekonstrukci nabízí návštěvníkům bazény, tobogán, chrliče a generátor vln, volejbalové hřiště, hřiště na nohejbal a stoly na stolní tenis. Po celou provozní dobu bazénů je možné si zapůjčit i sportovní náčiní k sportovnímu vyžití.

TĚRLICKÁ PŘEHRADA

Těrlická přehrada je údolní nádrž vybudovaná v letech 1955 až 1964 za účelem zásobování dolů a Třineckých železáren provozní vodou. K jejím dalším účelům patří ochrana před povodněmi, nalepšování průtoků ve Stonávce a v současné době především rekreace.

ŽERMANICKÁ PŘEHRADA

Údolní nádrž na Lučině u Žermanic pro zásobení ostravského průmyslu provozní vodou byla vybudována v letech 1951 až 1957. Nádrž a její okolí je vyhledávaným rekreačním místem. Dalším účelem vodního díla Žermanice je zásobení průmyslových podniků v okolí provozní vodou, Dále pak nalepšování průtoků v toku pod přehradou a výroba elektrické energie.

Rezervovat ubytování v ZÁMEK HAVÍŘOV

Nejbližší ubytování v Havířově a okolí

Ubytování Havířov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah