HOTEL RUDOLF - Havířov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Rudolf v Havířově se pyšní kromě atraktivní polohy na hlavní trase Ostrava – Havířov v lokalitě plné zeleně a pohodlného ubytování ve vámi zvoleném standardu, také moderním wellness clubem.

Samozřejmostí pro Hotel Rudolf je široká nabídka kvalitních jídel a nápojů, které si můžete vychutnat ve stylové restauraci, a k příjemnému nerušenému odpočinku láká kavárna, bar či letní terasa. O vaše příjemné zážitky z havířovského Hotelu Rudolf se postará usměvavý vyškolený personál.

Hotelová recepce má k dispozici trezor pro uložení cenností, nabídku drogistického zboží, alkoholických i nealkoholických nápojů, cukrovinek, slaného pečiva a tabákových výrobků. Dále hotel poskytuje informační, překladatelské a sekretářské služby. Na Vaše přání hotel zajistí praní a žehlení prádla s dodávkou do 24 hodin a pokojový servis.

Podle Vašeho přání a představ hotel uspořádá jakoukoliv slavnostní hostinu, zajistíme společenské i firemní akce, svatby, rodinné oslavy, promoce, rauty, prezentace, konference, školení, catering.

HOTEL RUDOLF ubytování v hotelu

Economy pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a TV. Standard pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem a TV. Comfort pokoje v podkroví mají koupelnu s vanou nebo sprchovým koutem, TV, klimatizaci a zdarma WI-FI připojení. Apartmány jsou pokoje v podkroví vybavené koupelnou s rohovou vanou, TV v ložnici a pracovně, klimatizací a mají zdarma WI-FI připojení. V ceně apartmánů je zahrnuto využití Wellness clubu.

Gastronomie

K dispozici je restaurace, non-stop Lobby bar, letní terasa a snídaně.

Rezervovat ubytování v HOTEL RUDOLF - Havířov

Nejbližší ubytování v Havířově a okolí

Ubytování Havířov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah