PENZION TOSKA - Pec pod Sněžkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Horský penzion TOSKA se nachází přibližně 600 metrů od centra Pece pod Sněžkou. Romantický dojem umocňují okolní vrcholky Krkonoš, jenž skýtají možnost ideální celoroční rekreace. Penzion stojí v nadmořské výšce 760 m. n. m. Různá skladba pokojů uspokojí jak rodiny tak i početnější skupiny návštěvníků (ŠvP, lyžařské kurzy, firemní akce, apod.). Pokoje jsou se sociálním zařízením po kompletní rekonstrukci v roce 2014. K dispozici, dětská herna, herna pro větší. Je zde k dispozici restaurace s TV přijímačem, barem a wifi připojením k internetu zdarma. V ceně pobytu je zahrnuta snídaně. Snídaně jsou formou bufetu, večeře za poplatek 69 Kč jsou servírované - polévka a hlavní jídlo výběrem ze dvou druhů. Moderně zařízená a plně vybavená kuchyň uspokojí přání i těch nejnáročnějších milovníků dobrého jídla. Pro větší skupiny rekreantů dále nabízíme možnost přikoupení celodenní stravy. Umístění penzionu usnadní možnost lyžařského vyžití. To je srovnatelné s moderními lyžařskými letovisky v Evropě. V bezprostředním okolí je dvanáct sjezdovek různých obtížností. 50 m od penzionu je zastávka skibusu nebo náš minibus přímo od penzionu, který Vás dopraví ke všem lyžařským střediskům. Při dobrých sněhových podmínkách je možnost dojezdu na lyžích až pod vlek. Krkonošská magistrála garantuje desítky kilometrů udržovaných běžkařských tratí. Parkování na vlastním parkovišti u penzionu je bezplatné. Dojezd autem k penzionu jak v létě, tak i v zimě je po udržované asfaltové silnici.

Penzion s kapacitou 27/35/42 míst disponuje 1- 5 lůžkovými pokoji, která jsou vybaveny sociálním zařízením, lyžárna, místo s ohřevem pro boty. Místnost vybavená lednicí, mikrovlnkou, konvicí. Herna pro děti se spoustou hračekParkoviště u penzionu. Restaurace se salonkem.

PENZION TOSKA ubytování v pensionu

Počet pokojů 11, různá sestava pokojů uspokojí jak jednotlivce tak i početnější skupiny. Všechny pokoje jsou s koupelnami a WC.

Gastronomie

Domácí česká kuchyně, hotovky, minutky, speciality na objednávku Snídaně, obědy, večeře. Pečivo vlastní výroby, domácí marmeláda.

Okolí pensionu a Pec pod Sněžkou

Penzion se nachází v horském pásmu se spoustou stezek a výchozích bodů pro turistiku jak v létě tak i v zimě. Zejména dobrá dostupnost po příjezdové asfaltce až k penzionu uspokojí většinu klientely. V zimě můžete využít zastávku skibusu pod penzionem.

Rezervovat ubytování v PENZION TOSKA - Pec pod Sněžkou

Nejbližší ubytování v Peci pod Sněžkou a okolí

Ubytování Pec pod Sněžkou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah