PENZION SKIBIKEPEC - Pec pod Sněžkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Ski& Bike s kapacitou 47 míst se nachází cca 400 m od centra Pece, uprostřed krásné přírody s výhledem na Studniční horu. Vlastní parkoviště, lyžařské vleky v blízkosti.

Ubytování v Penzionu Ski& Bike je určeno pro příjemnou a klidnou dovolenou v Krkonoších, ubytování v našem penzionu je pro Vás ideálním řešením. Vyniká nejen svou cenovou dostupností, vybaveností, ale také výhodnou polohou na okraji Pece pod Sněžkou. Penzion je zařízen v klasickém stylu české horské chalupy, ale přesto má všechny prvky moderního stylu rekreace, který si současný návštěvník horských středisek přeje. Ubytování poskytujeme ve 2 až 5lůžkových pokojích s možností přistýlky. Prostorné pokoje jsou vhodné i pro ty nejmenší. Kapacita penzionu je 47 lůžek. V prvním patře můžete využít plně vybavenou kuchyň, jídelnu a společenskou místnost. Hosté mají též k dispozici lyžárnu.

Parkování je možné za 80 Kč/den (50 míst, tato cena platí pro ubytované hosty). Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

PENZION SKIBIKEPEC ubytování v pensionu

Všechny pokoje kromě apartmánu mají k dispozici sdílené koupelny. Koupelny jsou vybaveny toaletami a sprchovými kouty. Apartmán je vybaven vlastní kuchyňkou, koupelnou a televizí.

Gastronomie

Hosté mají k dispozici plně vybavenou společnou kuchyň v prvním patře.

Okolí pensionu a Pec pod Sněžkou

V létě pěší i cyklo turistika, vlastní tenisový kurt (tenis, basketbal, volejbal, nohejbal, hokejbal, půjčovna raket). Grilování, borůvky, houby, opalování a procházky přírodou. V zimě lyžování všeho druhu, v místě je 9 lyžařských vleků a v okolí jsou tři lanové dráhy (k dispozici Ski areál Pec).

Rezervovat ubytování v PENZION SKIBIKEPEC - Pec pod Sněžkou

Nejbližší ubytování v Peci pod Sněžkou a okolí

Ubytování Pec pod Sněžkou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah