HOTEL SPLIT KADAŇ

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Vyberte si z našich 23 designových pokojů nebo 6 luxusních apartmánů, které nabízí vše, co v moderním hotelu očekáváte. Klidný spánek a dokonalý odpočinek je u nás díky nízkému světelnému smogu, blahodárnému klidu a v neposlední řadě vysoce kvalitním a extrémně pohodlným matracím zaručen. Ověřeno hosty. Přijeďte se přesvědčit.

Designový rodinný hotel, jehož historie sahá až do počátků minulého století, byl vždy centrem zábavy a odpočinku. Leží na břehu řeky Ohře, v blízkosti historického centra královského města Kadaň, na pomezí Krušných hor a Doupovských vrchů. O aktivity všeho druhu tak zde není nouze. Podél hotelu vede vyhlášená stezka Maxipsa Fíka, po které pohodlně dojdete až do centra města, kde můžete navštívit radniční věž, kadaňský hrad a mnoho dalších památek.
Nechte hýčkat svoje tělo i mysl v našem wellness centru, které je pro vás otevřeno ve všední dny 17 do 20 hodin, o víkendu od 15 do 19 hodin. Dopřejte si příjemnou relaxaci podle svého gusta. Využít můžete finskou i parní saunu, whirlpool, Kneippův chodník nebo přímo nadpozemské masáže. Pro hotelové hosty je vstup v rámci pobytu zdarma, zpoplatněny jsou pouze masáže. Dětem je umožněn vstup od 15 let, výjimkou je soukromé wellness centrum, kam mohou i mladší děti.

HOTEL SPLIT KADAŇ ubytování v hotelu

Vyberte si z našich 23 designových pokojů nebo 6 luxusních apartmánů, které nabízí vše, co v moderním hotelu očekáváte. Klidný spánek a dokonalý odpočinek je u nás díky nízkému světelnému smogu, blahodárnému klidu a v neposlední řadě vysoce kvalitním a extrémně pohodlným matracím zaručen.

Recepce

Recepce je otevřena nonstop. 24 hodin, 7 dní v týdnu.

Gastronomie

Snídaňový bufet začíná ve všední dny v 6:30   a končí v 10 hodin, o víkendu jsme tu pro Vás od 8 do 10 hodin.  

Těšit se můžete na domácí pečivo od našich kuchařů Jitky a Martina, jehož vůně se každé ráno line hotelem. Čekají na Vás i další vybrané pokrmy z čerstvých surovin a také výběrová káva z liberecké pražírny Nordbeans.  

Kromě snídaní je restaurace momentálně uzavřená. Pracujeme na novém konceptu a těšíme se na Vás již na jaře 2023.

.

Okolí hotelu a Kadaň

Vydejte se do centra Kadaně anebo na opačnou stranu po stezce k Františkánskému klášteru. Pokud dáváte přednost cyklistice, v okolí je řada udržovaných cyklostezek. Milovníci vodních sportů mohou využít nedalekou vodní nádrž Nechranice. A ani v zimě se u nás nebudete nudit, na svah je to co by kamenem dohodil. Jako bonus v kteroukoliv roční dobu můžete z terasy svého pokoje pozorovat jasnou hvězdnou oblohu a užít si blahodárný klid.

Rezervovat ubytování v HOTEL SPLIT KADAŇ

Nejbližší ubytování v Kadani a okolí

Ubytování Kadaň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah