HOTEL VISTA SUPERIOR - Ostrava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

BEST WESTERN Hotel Vista Ostrava nabízí širokou škálu služeb pro firemní a konferenční klientelu. Moderně zařízené hotelové pokoje, gurmánský RESTAURANT BUENA VISTA, nové konferenční sály a profesionální a osobní přístup k hostům, zpříjemní Váš pobyt v Ostravě.

BEST WESTERN Hotel Vista Ostrava nabízí širokou škálu služeb pro firemní a konferenční klientelu. Moderně zařízené hotelové pokoje, gurmánský RESTAURANT BUENA VISTA, konferenční sály a profesionální a osobní přístup k hostům, zpříjemní Váš pobyt v Ostravě. BEST WESTERN Hotel Vista nabízí pokoje Business a Executive. Pro Vaše pohodlí jsou všechny pokoje vybaveny bezdrátovým internetovým připojením Wi-Fi, satelitní TV, telefonem pro přímé volání, minibarem, budíkem, WC, fénem a sprchovým koutem.

HOTEL VISTA SUPERIOR ubytování v hotelu

BEST WESTERN Hotel Vista nabízí 28 pokojů Business a 54 pokojů Executive v kategoriích single, twin nebo double. Pro Vaše pohodlí jsou všechny pokoje vybaveny bezdrátovým internetovým připojením Wi-Fi, satelitní TV, telefonem pro přímé volání, minibarem, budíkem, WC, fénem a sprchovým koutem. Na všech pokojích je v den příjezdu připravena balená voda zdarma, kávovar Nespresso nebo na pokojích Business set pro přípravu kávy a čaje.

Recepce

Recepce je v provozu 24 hodin denně.

Gastronomie

Ať už se jedná o všední den nebo slavnostnější příležitost u nás bude o Vás pečováno vždy s důrazem na Vaše pohodlí. V doprovodu skvělých steaků a výborné světové kuchyně zajímavých chutí je gastronomický zážitek zaručen...
Náš stylový boutique bar je místo, kde se stejně tak dobře relaxuje u knihy, jako jí dobrý pokrm nebo se pije tradiční či netradiční nápoj.
Jedinečná restaurace Buena Vista je pro Vás otevřena během speciálních akcí. Ochutnejte atmosféru 30. let minulého století.
Pan Šékuchař Pavel Maceček spolu s celým týmem Vista Restaurants se na Vás budou těšit!

Okolí hotelu a Ostrava

Umístění hotelu v bezprostřední blízkosti ČEZ Arény, oddechové zóny „Bělský lesopark“ a aquaparku Ostrava-Jih zaručuje hostům dostatek sportovního i společenského vyžití při krátkodobých i dlouhodobých pobytech.

Rezervovat ubytování v HOTEL VISTA SUPERIOR - Ostrava

Nejbližší ubytování v Ostravě a okolí

Ubytování Ostrava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah