LOWCOST HOTEL OSTRAVA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Lowcost hotel Ostrava je situován ve městě Ostravě, nedaleko ČEZ Arény, v blízkosti centra městské zábavy a sportu. Do centra města a na Stodolní ulici se dostanete po 10 minutách jízdy autem.

Lowcost Hotel nabízí pohodlné ubytování za rozumnou cenu, velké parkoviště, dobrou snídani a to vše nedaleko mezinárodního letiště v Ostravě, pár kilometrů od dálnice, kousek od velkého dopravního uzlu městské hromadné dopravy. Lowcost Hotel je blízko centra městské zábavy a sportu. Je zde velké koupaliště, nedaleko OSTRAVAR Aréna. Do centra města a na Stodolní ulici je to 10 minut autem.

LOWCOST HOTEL OSTRAVA ubytování v hotelu

Lowcost Hotel Ostrava disponuje čtyřmi typy pokojů, a to pokoji Classic, Classic Plus, Studio a Studio Plus s celkovou kapacitou až 385 osob. V roce 2009 kompletně zrekonstruované a moderně zařízené hotelové pokoje "Classic" jsou ideální volbou pro individuální cestující. Pokoje "Studio" jsou určené svou povahou pro větší skupiny, jako jsou sportovní týmy, či různé kulturní spolky. K dispozici rovněž máme rovněž bezbariérové pokoje.

Recepce

Recepce Lowcost Hotelu Ostrava je otevřena denněod 6:00 do 10:30 a od 17:00 do 22:00.

Gastronomie

Lowcost hotel nabízí levné ubytování bez snidaně. Snídani lze dokoupit (od 105 Kč/osoba).

Okolí hotelu a Ostrava

V blízkosti Lowcost Hotelu se nachází Ostrava aréna, velké kulturní a sportovní centrum. Mezi známá místa patří také Stodolní ulice, která je centrem nočního života. V okolí je celá řada turistických a cyklistických tras. Centrum města je vzdálené 10 minut autem.

Parkoviště hotelu je z ulice Kpt. Vajdy, čp. 1. Řidičům proto doporučujeme nastavit do GPS navigace jako cílovou adresu Kpt. Vajdy 1, 700 30 Ostrava - Zábřeh.

Rezervovat ubytování v LOWCOST HOTEL OSTRAVA

Nejbližší ubytování v Ostravě a okolí

Ubytování Ostrava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah