HOTEL AKORD - Ostrava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Akord je výhodnou volbou, ať už plánujete návštěvu v Ostravě obchodní nebo soukromé. Hotel nabízí cenově dostupné a komfortní ubytování, přátelský a ochotný personál, zjistíte, že je velmi výhodnou polohu v klidné čtvrti v blízkosti centra Ostravy.

Příjemný hotel Akord nabízí pohodlí a komfort v moderně zrekonstruovaných pokojích (rekonstrukce z roku 2014).
Díky malebnému a strageticky skvělému umístění je nově zařízený hotel ideálním místem pro Váš pobyt a pro pořádání různých typů společenských či firemních akcí. Nabízíme bezplatné parkování (na vyhrazených místech pro hosty Akordu), snídani v ceně ubytování, Wi-Fi a nádherné okolí. V blízkosti hotelu naleznete Bělský park s možností in-line bruslení, jízdy na kole či běžeckými tratěmi, minigolf, rovněž také aquapark s možností sportování.
Pokoje jsou zařízené v teplých barvách, mají výhled do zahrady nebo na náměstí. Jsou vybaveny dřevěným nábytkem, TV a ledničkou, v koupelnách jsou sprchové kouty. Pokoje v prvním podlaží disponují klimatizací.
Hotel Akord je součástí Akord kulturního domu, kde se konají divadelní představení, koncerty, akce soukromé i pro veřejnost, různá školení. U hotelu je letní zahrada s dětským hřištěm, terasou a grilem.
Avion Shopping Park je ve vzdálenosti 1,5 km. OSTRAVAR Aréna, známá např. pro hokejové události, koncerty, taneční soutěže, je 3 km daleko. Autobusová zastávka & . 34; Náměstí SNP& . 34; se nachází v 50 m dosahu. Letiště Mošnov je 17 km od hotelu.

HOTEL AKORD ubytování v hotelu

Pokoje jsou zařízeny moderním dřevěným nábytkem v teplých barvách, nabízíme 7 dvoulůžkových pokojů, 1 pokoj s manželskou postelí, 2 jednolůžkové pokoje - všechny mají vlastní sociální zařízení. A dále pak 2 jednolůžkové pokoje, které mají společný vchod, samostatně uzamykatelné pokoje a uzamykatelné společné sociálníí zařízení. Na pokojích je Tv a lednice. Koupelny se sprchovými kouty a pokoje v prvním podlaží disponují klimatizací.

Recepce

Ubytovat se můžete v době od 14:00 do 20:00 hod. Po 20:00 hodině je k dispozici noční služba, která poskytuje omezené služby.

Gastronomie

V hotelu se nachází restaurace Akord, kde se můžete pohodlně najíst. Součástí ubytování je také snídaně.

Okolí hotelu a Ostrava

V blízkosti hotelu najdete např. lesopark Bělský les (běh, cyklo, běžky), za hotelem je k dispozici Vodní areál Sareza (Aqaupark, beach volejbal, tenis), v blízkosti se nachází rovněž minigolf.

Rezervovat ubytování v HOTEL AKORD - Ostrava

Nejbližší ubytování v Ostravě a okolí

Ubytování Ostrava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah