HOTEL KAPITÁN - Seč

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

HOTEL NA PLÁŽI-KAPITÁN se nachází asi 16 km jihozápadně od Chrudimi, leží v samotném centru Železných hor. Hladina přehradní nádrže při plném stavu vody je ve 495 m/m. Rekreační oblast Seč je největší a nejvyhledávanější rekreační oblastí v Pardubickém kraji. Sečská přehrada leží na okraji Pardubického kraje, katastrem bezprostředně sousedí se Středočeským krajem a krajem Vysočina.

HOTEL KAPITÁN se nachází asi 16 km jihozápadně od Chrudimi, leží v samotném centru Železných hor. Hladina přehradní nádrže při plném stavu vody je ve 495 m/m. Rekreační oblast Seč je největší a nejvyhledávanější rekreační oblastí v Pardubickém kraji. Sečská přehrada leží na okraji Pardubického kraje, katastrem bezprostředně sousedí se Středočeským krajem a krajem Vysočina.

Parkování: je zdarma na parkovišti u hotelu. Připojení k internetu: pro všechny naše zákazníky je zdarma dostupné neomezené Wi-Fi připojení k internetu na pásmu 2. 4GHz. Sportovní vyžití: antukové hřiště na volejbal, minigolf, půjčovna loděk i s motorem, vodních šlapadel a sportovních potřeb, přírodní ohniště a dětský koutek. Vlastní sportovní nářadí - kola, surfy apod. je možné uschovat bez poplatku ve vyhrazeném prostoru hotelu. K hotelu patří travnatá pláž se stromy, vstup do vody je pozvolný, vhodný i pro malé děti a neplavce.

Hotelovým hostům je k dispozici: Společenská a školící místnost vybavená televizorem, DVD, tabulí, kterou je možné využít jako učebnu, salonek apod.

HOTEL KAPITÁN ubytování v hotelu

Ubytování je ve dvou a třílůžkových pokojích, které lze přistýlkou upravit na čtyřlůžkové. Pokoj je vybaven umyvadlem se studenou a teplou vodou, sprchy a WC jsou společné, umístěné na každém patře. Některé třílůžkové pokoje mají vlastní malou terasu s výhledem na jezero. Pro náročnější hosty jsou k dispozici 3 komfortně vybavené apartmány (2 pro max. 6 osob, 1 pro 3 osoby) s vlastním sociálním zařízením. Celková ubytovací kapacita je 90 lůžek

Recepce

08.00 - 20.00 hodin

Gastronomie

Stravování zajišťujeme celodenní s obsluhou v restauraci i na terase. Snídaně je v době od 8.00 do 10.00 h formou švédského stolu, obědy a večeře. Připravujeme pro Vás hotová jídla i minutky po celý den.

Objednat je možné plnou penzi, polopenzi.

Pro organizované skupiny, akce a oslavy zajistíme připravíme speciální nabídku jídel, které Vám připraví náš šefkuchař v moderní kuchyni.

Umíme reagovat i na dietní stravování dle požadavků (např. diabetici, alergici, senioři apod.).

Okolí hotelu a Seč

Leží uprostřed malebné přírody v centru Železných hor, na okraji Českomoravské vrchoviny se zachovalými lesy, skalami, potoky, s několika chráněnými územími, s naučnými stezkami. V Seči a nedalekém okolí je mnoho historických budov a památek, několik hradů a zámků, rozhledny, skanzen a mnoho dalších sportovních i kulturních zařízení. Přijeďte svou dovolenou strávit na březích sečské přehrady. Jsou zde možnosti přírodního koupání i koupání v bazénech, potápění, rybolovu, surfování, jachtaření atd.

Hluboké lesy protíná množství turistických, cyklistických a běžkařských tras a stezek, nechybí ani koňské stezky. V zimně jsou možnosti sjezdového lyžování a snowbordování na nedalekých sjezdovkách, rovněž místní běžkařské tratě jsou pravidelně upravovány.

Rezervovat ubytování v HOTEL KAPITÁN - Seč

Nejbližší ubytování v Seči a okolí

Ubytování Seč

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah