HOTEL DELTA - Seč

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Delta Seč se nachází v samém srdci CHKO Železné hory v těsné blízkosti Sečské přehrady.

Hotel Delta Seč se nachází v těsné blízkosti vodní nádrže Seč, 5 km od města Seč, okres Chrudim v Pardubickém kraji.

Ubytovací kapacita 62 lůžek. Nabízíme ubytování ve dvoulůžkových, čtyřlůžkových pokojích a apartmánech. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a balkonem s výhledem do přírody. V apartmánech jsou dva dvoulůžkové pokoje, prostorná chodba, vlastní sociální zařízení a balkon s výhledem do přírody.

Stravování možné v naší hotelové restauraci (snídaně, obědy, večeře).

WI-FI v celém hotelu zdarma.

Domácí mazlíčci jsou vítáni.

Parkování u hotelu zdarma.

HOTEL DELTA ubytování v hotelu

Tři čtyřlůžkové pokoje - patrové postele, věšák, šatní skříně, uzamykatelná komoda, stůl s židlemi, koupelna se sprchou, umyvadlem a toaletou, balkon s výhledem do přírody, rozměr pokoje včetně koupelny 19,54 m2.

Dvacet tři dvoulůžkových pokojů - manželská postel, věšák, šatní skříně, uzamykatelná komoda, stůl s židlemi, koupelna se sprchou, umyvadlem a toaletou, balkon s výhledem do přírody, rozměr pokoje včetně koupelny 19,54 m2.

Jeden třílůžkových pokojů - manželská postel a jednolůžková postel, věšák, šatní skříně, uzamykatelná komoda, stůl s židlemi, koupelna se sprchou, umyvadlem a toaletou, balkon s výhledem do přírody, rozměr pokoje včetně koupelny 19,54 m2.

Dva čtyřlůžkové apartmány - prostorná chodba vybavena věšákem a skříněmi, v prvním pokoji je manželská postel, skříň, stůl s židlemi, uzamykatelná komoda a balkon s výhledem do přírody, v druhém pokoji jsou dvě jednolůžkové postele, skříň, stůl se židlemi, uzamykatelná komoda a balkon s výhledem do přírody, 2× koupelna se sprchou, umyvadlem a toaletou, rozměr apartmánu Vhodné pro rodiny s dětmi 42m2.

Recepce

Od 07.00 do 20.00 hod

Gastronomie

Součástí hotelu je moderní restaurace se zaměřením na českou kuchyni, prostorná terasa a salonek.

Okolí hotelu a Seč

Okolí hotelu je krásné a jako stvořené pro rekreaci, koupání, odpočinek, turistiku, cyklistiku, rybolov, zimní sporty a mnoho dalšího.

Typy na výlety: Zámek Žleby, Zámek Slatiňany, zřícenina hradu Žumberk, zřícenina hradu Lichnice, rozhledna Lichnice, vodní nádrž Pařížov, rozhledna Boiika, Skiareál Hluboká, skanzen Veselý kopec, Skiareál Hlinsko, UNESCO Kutná Hora

Rezervovat ubytování v HOTEL DELTA - Seč

Nejbližší ubytování v Seči a okolí

Ubytování Seč

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah